Ha 38,2 a láza kúpot kell adnom neki?
Figyelt kérdés
ma kapott 2 honpos oltást, 38,2 a láza. hogy adom neki a kúpot? nem csúszik ki a fenekéből? meddig kell bedugni? és ha kakil? most ettünk és egyenlőre nyugodt
2008. júl. 30. 23:00
1/8 anonim válasza:
értelem szerűen,a vékonyabbik része van a popója felé.és a mutató ujjaddal bedugod.be fogja szippantani:)nem fog kicsúszni.kakilni sem fog.Egyből az oltás után nem adtál kúpot?Én úgy szoktam,megelőzve ezzel a lázat.
2/8 anonim válasza:
Szia!Én picit tovább dugom mint ahogy eltűnik, aztán tartom az ujjam, nehogy visszajöjjön, volt már rá példa.Ha egy kicsit kensz rá popsikrémet, kevésbé lesz Neki kellemetlen.
3/8 A kérdező kommentje:
irtó milyen béna vagyok. megpróbáltam egy felet adni neki, de az sem sikerült. tartottam, kakilt és most sír. rettenet éjszakám lesz? most akkor nem adtam neki semmit? baj ha így hagyom és reggel kap? vagy adjak egy másikat?
2008. júl. 30. 23:32
4/8 anonim válasza:
Nincs otthon gyermek lázcsillapító szirupotok?
5/8 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg még 1x.
1. a két lábát megfogod és följebb húzod mint amikor bekenőcsözöd.
2.Megfokod a kúpot ( és csak határozottan gondolj arra ettöl neki lesz jobb , no meg a ti estétek)és benyomod a popojába.
3.Kicsit fogd be a popo jukat hogy ne tudjon visszajönni.
4.Hagyd így egypár másodpercig kb számolj el 15-ig miután betugtad és kész.
5.Ezután dédelgesd el és nemsokára lemegy a láza!
Remélem sikerül!
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ, reggelre jól vagyunk és már újra édesen pihenünk.
2008. júl. 31. 06:56
7/8 anonim válasza:
Legközelebb próbáld meg oldalt fekve beadni neki, sokkal könnyebb és nem tud akkorát nyomni közben. Örülök, hogy már jobban vagytok!
8/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem szerezz be a babydnek egy finomabb változatott. Nurofen szuszpenzio vagy Panadol baby. Nem is drágák és kb. negyed óra alatt hatnak! Sűrűn ne használd mert hozzászokik a kis szervezete és egy idő után már nem fog hatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!