Mennyi idős babával lehet elmenni vizpartra a legkorábban?
Ez baba-mama-függő kérdés.
Én csak jó pár hónap után vittem a babámat akárhová is, mert rossz alvó, sírós baba volt, aki máshol nem volt el igazán.
Sógornőm viszont simán vitte nyaralni 2 hónapos korában a fiát, aki a parton, árnyékban nyugisan elvolt, jókat aludt. Náluk is volt nagyobb gyerkőc, aki miatt mindenképpen akartak menni nyaralni.
Bàrmekkoràval el lehet menni strandra.
Kèrdès az hogy mennyire èlvezi ö ezt mèg.
Nyüglödik-e a hösègben vagy meg sem viseli.
Mi mentünk màr tavaly is ( akkor volt 7 hós) a nagylànyunk miatt hogy azèrt az ö öröme is meglegyen.
Hàt... mondjuk ùgy hogy àtvèszeltük. Ahhoz mèg tùl kicsi volt hogy bàrmit is èlvezzen belöle, viszont az àrnyèkos fa alatt eljàtszottunk. Aludni hiàba próbàlt nem tudott. Ugyhogy kèsö dèlutànra màr alig bírtam vele olyan nyügös volt.
Most 18 hós, màr imàdja a vizet, a jàtszóteret. Most màr könnyebben leszünk vele strandon. Viszont: a szokàsos ebèd utàni alvàstól mèg fèlek hogy ezt hogy fogom megoldani. Mert ilyenkor öt minden màs èrdekli, ès csak a lesötètített szobàjàban a sajàt àgyikójàban nyugiban tud aludni...
ugyhogy mi lesz nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!