Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátok is mindíg váratlanul...

Hozzátok is mindíg váratlanul megy a védőnő?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom az agyam eldobom, hogy sose szól, csak úgy beállít. Ja még ez hagyján, de dél fél egy között jön mindíg. Mikor vagy ebédelünk vagy altatom a gyereket.
2014. jún. 10. 12:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Igen, elvileg így is kell. Mondjuk a miénk mindig délelőtt jött, ha aludt a gyerek, hát aludt, nem volt belőle semmi gond. Már 2 éves a fiam, ritkán jön, de tudja, hogy 10 körül megyünk le motorozni, így próbál fél 10-ig ideérni. Szerintem meg lehetne beszélni a tiéddel is, hogy jöjjön korábban (bár azért azt tudnia kellene, hogy a dél rossz időpont).
2014. jún. 10. 13:01
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Ez a kenyege, hogy ne tudj felkészülni
2014. jún. 10. 13:01
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám mindig előre bejelentkezik, soha nem jött még bejelentés nélkül.
2014. jún. 10. 13:02
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk mindig bejelentkezett. Azért egy jó szemű védőnő így is, úgyis észreveszi ha gond van.
2014. jún. 10. 13:05
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
őszintén, én örülnék, ha így jönne. De az én védőnőm csak akkor jön, ha legalább 3x rácsörgök. Volt olyan, hogy nem jött a megbeszélt időpontban. :(
2014. jún. 10. 13:08
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
mindig váratlanul jött,és utáltam,pedig semmi titkolni vagy szégyellnivalóm nem volt,de nem szeretem az ilyet.
2014. jún. 10. 13:08
 7/20 anonim ***** válasza:
53%
en is utaltam hozzank is mindig varatlanul jott.volt amikor be se engedtem.ugy tettem mintha nem lettunk volna otthon.mert minden heten jartunk hozza akkor meg minek allandoan jonnie?
2014. jún. 10. 13:10
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Elso vedonom mindig varatlanul jott, egyszer hozott magaval egy gyamugyest is, mert vhol voltak es utana mi kovetkeztunk. Kesobb kiderult (masofik vedonom - jelenlegi kerdezett ra, amikor atkerultunk hozza), hogy a gyamugy miert jart nalunk?! Elmondtam neki, mire kozolte, hogy csak ugy nem jonnek a vedonokkel, ennek oka kellett hogy legyen. Utana nezett es kiderult, hogy az elso vedonom a kutyank miatt hivta ki a gyamugyet, mert o allatellenes es nem szereti, ha kutya a lakasban a gyerekekkel egyutt van.

A mostani vedonom mindig idopontra jon es minden megfelel neki. Konkretan elkerte mar az asztalosunk es a furdoszoba felujitonk szamat. De a gyerkocenek is mi hozzuk a cipot, ha megyunk latogatoba anyosekhoz. Akkor atugrunk Martfure mindig.

2014. jún. 10. 13:13
 9/20 A kérdező kommentje:
Nekünk sincs semmi takargatnivalónk, csak ez az időpont tényleg nagyon rossz. Ja és úgy kezdte amúgy nem akarok semmit csak a szomszédba jártam és gondoltam beugrok ide is. Éppen főztem, egy halom mosatlanom volt és ez engem nagyon zavart. A gyerek meg aludt, aki szerencsére nem ébredt fel a kopogtatásra, mert amúgy is nagyon-nagyon rossz alvó.
2014. jún. 10. 13:19
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Már több mint 4 éve jár hozzánk a védőnőnk, de ez idő alatt egyszer sem jött váratlanul. Mindig előre megbeszéltük, hogy mikor jön.
2014. jún. 10. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!