Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a normális, egy 6,5 hós...

Mi a normális, egy 6,5 hós baba esti elalvását illetően? Hány órakor kellene elaludnia?

Figyelt kérdés
Kb 8-9 max fél 10 mire elalszik és reggel6-7 között ébred. Fürdés és szopi aztán alvás. Nálatok? Írjatok minél többen, ötletet meríteni. Anyukám azt mondta, mogy mi már fél 8-kor aludtunk? Hogy szoktassam hamarabbra?
2008. júl. 30. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Örülj,hogy alszik.Irigyellek.A lányom 25hetes,de 3x 4x kel.Ö 19-kor fürdik,vacsi játszik,és amikor f´radt,kb.fél 9-9 körül alszik.Szerintem egyenlöre úgy jó ahogyan csinálod.
2008. júl. 30. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jól csinálod ne változtass meg semmit sem. Nálnuk a kisebbik kezdi a fürdést fél hétkor ( 3 hós ), utána szopi és olyan nyolc óra mire le tudom tenni, a nagyobbik addig vacsorázik, ( 5 éves ) majd fürdik és legkésőbb fél kilencre ő is ágyban van.
2008. júl. 30. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi 8 és fél hósak vagyunk és megvan a napi rutinunk. 7kor fürcsike,aztán tápszert kap és attól rögtön be is alszik. Max.8-kor alszik. Bár van úgy hogy amikor jön a foga csak 9-fél10.kor van alvás. És elég sokat ébredezik az éjszaka,sajna.
2008. júl. 30. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi 7 hósak múltunk és van, hogy 5-ször felkel éjszaka! 8-9 körül alszik el és 7 körül kel.
2008. júl. 30. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha neked nem rossz az esti időpont, akkor csak azért, mert veletek másképp volt, ne akard előbbre tenni. A baba nem fog többet aludni, így ha hamarabb elalszik, hamarabb is kel. Szerintem is szuper a rendszeretek. :)
2008. júl. 30. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom 7 hónapos, minden nap 19:30-kor fürdünk, szopi és általában be is alszik. Ha nem, akkor randalírozik még egy kicsit, de legkésőbb fél 10 körül elalszik. Én nem akarom hamarabbra szoktatni, mert félek hamarabb is kelne reggel.
2008. júl. 31. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!