Miből mennyit vegyek ha megszületik a baba?
www.babanet.hu
Itt mindent megtalálsz
Mikorra várod a babát?Őszre?Ha igen,ahhoz pedig írd be a keresőnél,hogy babakelengye őszi babáknak.
Én így találtam meg.
Sok szerencsét.
26 hetes kismama
Szia, én december 14-én szültem tavaly.
A legfontosabb egy vastag bundazsák, amit az autósülésbe és a babakocsiba is be tudod tenni, persze a gyerekkel együtt. Ha elég meleg, mondjuk igazi bárányszőr a bélése, akkor nem is kell túlzottan aláöltöztetni a babát.Cumisüveget a biztonság kedvéért vettem egyet, ha esetleg fejnem kéne és abból kellene etetni a babát. A kórház is kérte, mert cukros vizet adtak a babáknak, ha sokat sírt éjszaka. Én kikértem éjszakára is, és inkább próbáltam szoptatni. Cumit (játszó cumira gondolok) is vettünk, bár sokan ellenzik a használatát a szopás miatt, nekünk nem okozott gondot.
Mellszívót előre vettem (elektromosat) jó drágán, és nem is kellett használni, csak egyszer. Szóval azzal ráfaragtam.
Boldog babavárást!
Nézz körül itt is, sok mindent találsz a bbának olcsón:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!