Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miből mennyit vegyek ha...

Miből mennyit vegyek ha megszületik a baba?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék se kevesebbet se többet venni baba cuccokból.Mint például babaruha,cumisüveg,cumi.Hol tudnék utánanézni a neten ez ügyben?
2008. júl. 30. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:

www.babanet.hu

Itt mindent megtalálsz

Mikorra várod a babát?Őszre?Ha igen,ahhoz pedig írd be a keresőnél,hogy babakelengye őszi babáknak.

Én így találtam meg.

Sok szerencsét.

26 hetes kismama

2008. júl. 30. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Babát december 23tól várom.
2008. júl. 30. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor a babanet.hu-t ajánlom,mert ott van olyan,hogy téli babáknak.
2008. júl. 30. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, én december 14-én szültem tavaly.

A legfontosabb egy vastag bundazsák, amit az autósülésbe és a babakocsiba is be tudod tenni, persze a gyerekkel együtt. Ha elég meleg, mondjuk igazi bárányszőr a bélése, akkor nem is kell túlzottan aláöltöztetni a babát.Cumisüveget a biztonság kedvéért vettem egyet, ha esetleg fejnem kéne és abból kellene etetni a babát. A kórház is kérte, mert cukros vizet adtak a babáknak, ha sokat sírt éjszaka. Én kikértem éjszakára is, és inkább próbáltam szoptatni. Cumit (játszó cumira gondolok) is vettünk, bár sokan ellenzik a használatát a szopás miatt, nekünk nem okozott gondot.

Mellszívót előre vettem (elektromosat) jó drágán, és nem is kellett használni, csak egyszer. Szóval azzal ráfaragtam.

Boldog babavárást!

2008. júl. 30. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézz körül itt is, sok mindent találsz a bbának olcsón:

[link]

2008. júl. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!