Azt kérdezném hogy szobakutya (havanyész) lehet-e velem amikor megszületik a baba?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 20:05
1/9 anonim válasza:
Nem!
Mindennemű állat ki van tiltva a szülőszobáról, de még a kórházból is.
2/9 anonim válasza:
Már ne haragudj de nem értem, hogy ennek a kérdésnek mi köze van az álomfejtéshez. A másik pedig olyan kutyafajta, hogy havanyész, NINCS! Havanese van. Viszont szerintem is kizárt, hogy bevihesd a szülőszobába.
3/9 anonim válasza:
Szülőszobára semmilyen állatot nem lehet bevinni.
4/9 anonim válasza:
Milyen álomfejtés?Nem te vagy eltévedve,kedves 2.?:)
Gondolom arra gondol a kérdező,hogy újszülött baba mellett lehet-e kutyát tartani.Merem remélni,hogy nem a szülőszobára akarja vinni.(egyébként tényleg nincs olyan,hogy havanyész:))
5/9 anonim válasza:
Te ezt úgy értetted a kérdésedben h a szülés alatt lehet e veled,vagy úgy,hogy mikor hazaviszitek az újszülöttet,akkor élhet e veletek továbbra is a házban?Ha az előbbi,akkor remélem h nem otthon szülsz,ha a kórházban,akkor pedig remélem nem gondoltad komolyan a kérdésedet.
6/9 anonim válasza:
hát a szülőszobára ne akard bevinni, nem engedik.de otthon nyugodtan tarthatod.nem kell elajándékozni azért.
7/9 anonim válasza:
Ha az utóbbi,akkor pedig élhet veletek,de azért a takarításra kiemelten kell figyelni,babaszobába(ha lesz) ne engedd be,babától is tisztes távolságban legyen jó darabig.
8/9 anonim válasza:
ma 20:16-os vagyok.
Nem vagyok eltévedve, ugyanis a kérdés Ezotéria-Álomfejtés kategóriában volt amikor a válaszomat írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!