Mi alapján kapta a gyereketek a nevét? Miért pont azt a nevet kapta? Hogyan sikerült megegyezni a névben? És mi lett ez a név?
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 17:52
11/13 anonim válasza:
én is így voltam vele mint az egyik válaszoló, megéreztem még tini koromban hogy ha fiam lesz neki ez lesz a neve. 10 év után is kitartottam a név mellett, szerencsére a vőlegényem az első meglepődés után elfogadta. nem az motivált hogy ritka, különleges hanem egyszerűen megtalált ez a név és nem engedett :) így lett a fiam Zénó :)
12/13 anonim válasza:
Mi nagyon sokat vitatkoztunk a párommal ő mindenáron Enikőt szeretett volna nekem meg tetszett az Eleonóra, Nóra név megegyeztünk, h Enikő NÓra lesz. Aztán gondolkodtam h ez mégsem jó mert a párom majd Enikőzi én meg Nórázom a kicsit így elvetettük. Mégegyszer átnyálaztuk a naptárat és 1 db név volt ami mindkettőnknek tetszett az Emília így ezt a nevet kapta a kislányom. Bár ha lenne még egy lányom akkor ő meg tuti a Dorottya nevet kapná ez is tetszik nekünk. Ha fiú lett volna akkor Kristóf lenne. De a 15. héttől határozottan állították h kislány így a fiú nevet nem is nagyon latolgattuk.
13/13 anonim válasza:
nálunk nagy harc volt a nevem én nagyon szerettem volna hogy a kislányunk a Lara nevet kapja de a párom mindenáron Fruzsinát szerette volna igy Fruzsina lett a babánk neve aki most lesz 5 honapos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!