Szerintetek zavarni fogja a babákat a petárdázás?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 22:31
1/12 anonim válasza:
Szerintem észre sem fogják venni!a nem viszed ki hanem alszik az ágyában, és nem közvetlen az ablak előtt dobálják szerintem meg sem hallják!Az én lányom mellett ágyút is böngethetnének!
2/12 anonim válasza:
Enyémet nem zavarja, 8 óta alszik, pedig a házunk előtt 4 óta megy a tűzijáték és a petárda folyamatosan. Engem viszont nagyon zavar, nem szeretem.
3/12 anonim válasza:
tavaly 3hónapos volt szilveszterkor, lakótelepen nem ébredt fel.most kivittük nagyiékhoz családiházas övezetbe, azért ott is durrogtatnak, kíváncsi vagyok felébred-e.remélem nem.
4/12 anonim válasza:
Az én kisfiam 20:30 óta nyugodtan alszik, eddig nem ébredt meg, pedig itt a ház előtt is rengeteget petárdáznak.
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon. Az enyém 8 óta alszik pedig sokan petárdáznak.
6/12 anonim válasza:
a 9 hósom alszik, mint a bunda, pedig nálunk délelőtt óta petárdáznak az ablak alatt
7/12 anonim válasza:
Az én 13 hónapos lányom viszont nagyon éberalvó (tiszta anyja:-(), épp az imént altattam vissza. Őt zavarja...
8/12 anonim válasza:
Az en babam egyszer felsirt tole. Nalunk nagyon hangos, de tobbszor nem kelt fel.
9/12 anonim válasza:
6 hós lányom nem ébred fel rá, el se tudom hinni. Nagyon utálom, nem tudom miért van erre szükség.
10/12 anonim válasza:
Ma 3 hónapos babám 8 óta alszik. Remélem nem is kel fel!
BUÉK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!