Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sz*r anya lennék ezek alapján?

Sz*r anya lennék ezek alapján?

Figyelt kérdés

Kislányom 7,5 hónapos. Eljátszik egyedül. Mászkál, feláll mindenhol. Én közben csinálom a dolgom vagy esetleg leülök tv-t nézni vagy netezni.

Most fogzik a 3. Fogával és éjszakánként fel kel, van mikor 1 órát is fent van ilyenkor mindig mondom neki hogy "mért nem tudsz már aludni" meg h "unom h mindig felkelsz kicsim" .Az ebédet és a vacsit sem várom mert nemigen akarja megenni a főzeléket van mikor köpköd nem nyugszik az etetőszékben. Persze mikor befal mindent gyorsan akkor boldogság van.

Olyan sz*r anyának érzem magam h ott hagyom őt egyedül holott én azért vagyok hogy foglslkozzam vele, meg h ilyeneket mondok h unom h felkel éjjel.

Ő a mindenem imádom, érte ölni tudnék.

Szerintetek is sz*r anya vagyok?

2014. jún. 2. 22:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. És jó hallani/látni hogy nem vagyok egyedül.
2014. jún. 3. 11:15
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

Off: "Sokkal kreatívabb és okosabb lesz így, mint azok a gyerekek, akikkel folyamatosan foglalkoznak. Utóbbiak soha nem tanulják meg önállóan lekötni magukat."

Már bocs, de ezt kikérem magamnak!

On: kedves kérdező, nem vagy szar anya, de én speciel a tévézést nem helyeslem, persze csak azért mert én magam sem vagyok nagy tévés. Ha csak 10-15 percről van szó, akkor ok, ha ennél több, akkor azt az időt a kicsivel is tölthetnéd.

A fogzásos felkeléseket én is marhára unom, és az éjszaka közepén ébrentöltött harmadik óra után én is legszívesebben megnyomnék rajta egy kikapcsológombot. De sajna ez nem így megy. Ezt van aki jobban viseli, van aki kevésbé. Aki kevésbé, az ettől még nem szar anya.

2014. jún. 3. 17:40
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

A cigány gyerekekkel seem foglalkoznak, még sem mondanám hogy okosabbak mint egy átlagos mafyar gyerek. Az össz kreativitásuk pedig kimerül a hazudozásban, lopásban, más gyerekek terrorizálásában és a játékaik különös zsenialitásra valló tönkretételében...

Bocs az offért!

2014. jún. 4. 07:06
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Hasonlítsátok már össze a cigánygyerekekkel való foglalkozást azzal amikor valaki nem 24 órában az év minden napján folyamatosan a gyerekkel foglalkozik, ez már ostobaság.Nem nem kell a gyereket állandóan szórakoztatni,se állandóan csak vele foglalkozni,ugyanis a fejlődéséhez elengedhetetlen,hogy saját maga is feltalálja magát,játsszon,meg kell találni az aranyközéputat,ugyanis az a gyerek akit az anyja állandóan szórakoztat, mindig csak vele foglalkozik sokkal rosszabb helyzetben lesz minden szempontból,pl okosabb nem lesz,de önállótlan anyámasszony katonája aki képtelen magát elfoglalni annál inkább,nem beszélve arról,hogy az anyjának semmire sem lesz ideje.
2014. jún. 4. 07:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy háziasszonynak van annyi tennivalója amit ameddig elvégez az bőven elég egyedüllét egy 7.5 hónapos babának. Nem még letenni és nyomni a netet. Netezzen meg bámulja a tévét, mikor alszik. Aztán majd csodálkozik, ha a gyerek ki akarja szedni a kezéből a telefont, meg üvölt a laptop után egész nap.
2014. jún. 4. 23:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Látom a sok idióta lepontozott...ez csak a saját befásult életeteket mutatja
2014. jún. 5. 06:39
 17/20 anonim ***** válasza:
az a vicces,hogy akik itt okoskodnak mikor netezzél kedves kérdező,szinte 100% hogy rajta függnek a neten akkor is ha a gyerek ott van mellettük,ha elaludt is rohannak,mert semmi életük,de a szájuk nagy
2014. jún. 5. 06:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Mondta, aki itt kezdi minden reggel.
2014. jún. 5. 09:51
 19/20 anonim ***** válasza:

nem tudom kire gondolsz,azért jöttem fel eddig kemény 2 nap kb 3szor,mert érdekelt ez a kérdés,mennyi szuperanyuci jelenik meg,

nekem elhiheted rengeteg dolgom van a kemény 5perces leülés közepette válaszoltam,de tessék csinálhatod utánam,tanulj nyelvvizsgára,államvizsgára,dolgozz,,újítsátok fel a házat,neveld a gyereked, vigyed a háztartást,ja még pihenj is azért egy kicsit és magaddal, és a pároddal is törődj stb....

2014. jún. 5. 14:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, nagyon félreértettél. Nem azt írtam, hogy nem kell a gyerekkel foglalkozni, hanem hogy nem kell ÁLLANDÓAN a gyerekkel foglalkozni, sokkal jobban fejlődnek azok a gyerekek, akiket időnként egyedül is hagynak, mert így megtanulják önállóan is lekötni magukat. Nyilván leghátrányosabb helyzetben azok a kicsik vannak, akikkel sosem foglalkoznak, vagy csak nagyon keveset. De a gyerek - és a szülő békéje - szempontjából a másik véglet sem jó.

2014. jún. 5. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!