Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány gramm ételt eszik meg...

Hány gramm ételt eszik meg 8-9 hónapos babád? Sajátot vagy bébiételt? Ha bébiételt, akkor melyiket? Babád hány kg?

Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat

2014. jún. 1. 19:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1-es! Az értékeléssel ne foglalkozz. A múltkor valaki belinkelte a terhességi tesztjét, hogy szerintünk mi az eredmény. Láttam a két csíkot, írtam, hogy "pozitív". Erre kaptam egy 0-át.... Nem igazán értettem, de nem is érdekel....:(
2014. jún. 3. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:
8 hónapos lesz kicsi fiam 18án egy hónapja voolt 9600 g szóval most 10 kg fölött van és 76 cm(nagy volt születésekor is 4 kg)hajnalban eszik 130-160 között tápszert fél 9 körül gyümölcsöt tejpéppel kb 150 g ebédel 12 körül tápszert 100 ml ha felébred eszik főzeléket kb 100 g délután gyümit kekszel tejpéppel 150 gmikor hogy és rágcsál kenyeret zsemlét kiflit tölcsért stb este 7kor 160-190 ml tápszer,11 körül ismét ennyi van hogy vacsira és reggelire kóstol mienkből...mi másfél hónapja táplálunk hozzá mert addig nem fogadta el csak a tápszert,jelenleg kétés fél evés van kiváltva,kap saját készítettet,amit ehet azt mienkből vagy külön főzök neki,de kap üvegeset is főleg Kecskemétit,Nestlé tápszert eszik,Milupa tejpépet,amiből van friss gyümi abból azt,ha nincs akkor üvegeset...
2014. jún. 3. 12:30
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Nem tudom, miért lett lepontozva az 1-es válaszoló.

Az én babám még csak 7,5 hónapos, de azért leírom.

reggelre eszik 120-150ml tápszer (van, hogy kevesebbet)

tízórai gyümölcs dúsítva , ebből 180gr

ebéd főzelék, húsos is megy 190gr

uzsonna tejpép, ez 130-190gr

este lefekvéskor tápszer, ami kb. 150ml

2014. jún. 3. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!