Mit csinálok rosszul? Altatás, szoptatás, fürdetés.
Lassan 7 hónapos lesz a lányom, és az esték még mindig sírással telnek. Napközben semmi baj nincs, de ahogy eljön a fürdetés ideje, jön a sírás is :(
Néha már fürdetés előtt is nyűgös, de ahogy közelítünk a víz felé, boldogan vigyorog, és kapálózik. Nincs semmi baj egészen addig, míg ki nem veszem. Na akkor rátör a sírás, és nincs megállás. Kapkodva kenem be a kis testét, adom rá a pelenkát, öltöztetem fel, és teszem mellre. Onnan meg egyből az ágyba, rendszerint bealszik szopizás közben.
Mi lehet a baj?
Alszik napközben rendesen, 3 óránként eszik.
4-kor uzsonnázik. Van, hogy elalszik még utána kicsit, van hogy nem. 5 után már nem tehetem le aludni, mert akkor 7-kor nem alszik el, és reggel nyűgös lesz. Átalussza az éjszakát egyébként, 12-13 órát is képes aludni. Ha megszoptatom még fürdés előtt, akkor nem lesz fürdés után tejem, sírni fog.
Mit csináljak? Mit rontok el?? Segítsetek légyszi!
Szerintem is szopizzonn furdes elott fel oraval kb. Egyreszt nyugodtabb is lesz, masreszt attol ne felj, hogy annal kevesebb marad altatashoz, hiszen o meg pont annyival lesz telitettebb. Egyebkent par nap, es adaptalodik a melled a szuksegletekhez, ha megis tobbet akarna enni.
Mi azt csinaljuk, hogy mikor vesszuk ki a kadbol, beletekerjuk a torolkozobe, majd "keresni" kezdjuk. :) Marhara elvezi, amikor kitakarjuk, hangos kukuccsolas mellett hatalmasakat rohog. :) ezt persze tobnszor egymas utan, ezalatt eszrevetlenul meg is torlom. A kenegeteshez enekelni szoktam neki, vagy ha ahhoz nincs kedve, vmi kedvencet adok a kezebe, amivel bibelodhet. 7hosan mar amugyis mindent a szajukba vesznek. (kisfiam is ennyi).
Nekunk eddig ez valt be, remelem valamit tudsz belole honositani. :) Mindenesetre a kapkodas, sietseg biztos nem jo, mert ha kicsit ideges is alapbol, az meg tovabb ront a helyzeten. Plusz minden baba szeret kicsit meztelenkedni, hagyd egy picit levegozni a boret.
Meg gondolj arra, ha Te bekened magad, Neked sem jo erzes rogton feloltozni, olyan, mintha megfulladna a borod.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, remelem segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!