Mit tegyek a párom családjával?
Tiszta hülyének érzem magam,de ezt már nem tudom egyedül feldolgozni.Van egy gyermekem,akiért rengeteget küzdöttünk,mindent megadunk neki,az életünk körülötte forog.Erre az idióta sógornőm összejött egy-nem tudok finom lenni már-egy surmó cigánnyal,aki nem az a tiszta,feltörekvő fajta,se víz a házban,segélyből élnek,a sógornőm otthagyta a kényelmet és vígan odaköltözött.Mikor utoljára találkoztunk,hatalmas herpesze volt és bűzlött.NEM AKAROM A GYEREKEM KÖZELÉBEN TUDNI!!!Ahogy kell,már várják is az első porontyot-pucér seggel,majd lesz,ami lesz.És ,ami a legszebb,a csaj elkezdett hazajárni.A napokban is pont akkor ment a gyermekem nagyizni,amikor ő is ott volt.Még szerencse,hogy nem voltam ott...A gyomrom is felfordul,ha belegondolok,hogy az én gyermekem találkozni(felnőni) fog az övékkel!(??????)
A páromnak megmondtam,hogy akkor nem mehet a szüleihez a gyermekünk,ha ők is járni fognak.Majd a mi játékainkat nyalogatja,a ruháinkat hordja,vagy mi!?Már álmomban is ezen jár az eszem.Nem írok le minden agyrémet,amire gondolok,képzeljétek magatokat a helyembe!
Mi a fenét csináljak?Köszönöm előre is!Sziasztok!
megértelek!
tisztátlan, beteg, büdös emberek közé én sem engedem és nem is engedném a gyerekemet.
hihetetlen hogy fürdeni vagy tisztálkodni nem tudnak, majd mennek hozzátok fürdeni?
ez elég gáz, ne engedd a gyermeked nehogy elkapjon valamit, a dokinál meg te szégyenkezel.....
Ez nagyon gáz !
Csak azt tudod tenni ,hogy kizárod őket az életetekből ...Ne vidd oda!
Tényleg én érzem magam beszűkültnek.Megsemmisülök majd annál a mondatomnál,hogy:mi nem megyünk,ők nem jöhetnek,ha nagyiék látni akarják a mi gyerekünket,jöhetnek,DE ELŐTTE JÓL MOSAKODJANAK MEG!
Az egész család életét vágta haza ez a kis majom!
Hát ez borzasztó!
Az a baj nem tudod elkerülni hogy ne találkozzanak és ne játszanak együtt.Csak reménykedhetsz hogy minél kevesebbet.
Sogornőd nem talált magának való magyart?
Én ebből nem csinálnék problémát. Kerek perec közölném anyósékkal, hogy nem vagyok hajlandó cigányékkal találkozni, és a gyerekemet a közelükbe engedni. Amennyiben Ők szeretnék látni a fiamat nyitva az ajtónk, de csak előttük. Ha megértik jó, ha nem értik meg, akkor Ők is maradjanak otthon.
Anyósék hogy állnak a kétes rokonsághoz?
21.25-ös vagyok
Miért általánosítottam?
Anyósék elég gyöpösek,bár teljesen tönkrementek a lányuk választása miatt,de azért bármikor mehet haza a csaj,mert csak a lányuk.Na én is így érzek az én gyerekemmel:jogom van dönteni az életéről,plusz a gyomrom fordul ki,ha arra gondolok,hogy egy légtérbe kellene lennünk akár csak a csajjal is.Na és egy ágyikóban altatja majd a két unokát,akár felváltva,ha mennek-megyünk nagyizni?!Brrr.Én nagyon toleráns ember vagyok,illetve voltam,amíg ebbe a szituba nem kerültem.Hát nem érdekes ez az élet?
Az én rokonaim nem is tudják ezt az egészet,a páromat is imádják,na de egy ilyen hír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!