Milyen a bella happy pelenka?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Most lesz akcióban és elég jónak tűnik az ára (sőt jó is).
Ha maga a pelus is jó akkor vennék.
Köszönöm.
2008. júl. 30. 10:10
1/7 anonim válasza:
Én ajándékba kaptam, de soha többet nem veszek. Rövid a derekánál és széles a lábak között. Kényelmetlen. Pár száz forinttal olcsóbb csak, ellenben sokkal rosszabb szerintem.
2/7 anonim válasza:
Picit tényleg rövid a dereka, de bent tart mindent. Szerintem próbálj ki egy csomival, és ha mégsem válik be nálatok, tudod, hogy ilyet ne vegyél.
3/7 anonim válasza:
Nekünk bevált, most azt használjuk, a midit (5-9 kg).Még nem folyt ki belőle sem pisi, sem kaki, ha megfogod a pisis pelust tapintásra is érzékeled, hogy jól benn tartja a folyadékot.A kórházban ahol szültem ott is ezt használták, ezért én bátran vettem belőle.Szerintem érdemes kipróbálni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor egy próbát megér.
Veszek belőle aztán meglátjuk:)
2008. júl. 30. 11:39
5/7 anonim válasza:
Bocsi, hogy kérdezek, de hol lehet ezt kapni és mennyi az a jó ár?
6/7 anonim válasza:
Auchanban lehet kapni, mi ott vettük. de az ár szerintem változó. A legkisebb méret ami 43 db-os olyan 2000 környékén van.
7/7 A kérdező kommentje:
Auchanban, 1-től 1999 ft (a képen a midi van, ami 68 db-os-nekem pont az kell) és ajándékba adnak hozzá egy csomag 72 db-os popsitörlőt is.
2008. júl. 30. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!