Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ti honnan veszitek a...

Anyukák ti honnan veszitek a zöldséget, gyümölcsöt amiből a babátoknak főztök?

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 06:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%
A répa akkor lesz egyforma, ha megfelelő talajművelést kap és laza talajba vetik, akkor bizony ilyen szép egyforma répákat kapunk, semmi gyanús nincs benne.
2014. jún. 2. 07:34
 22/28 anonim ***** válasza:
57%
Mo.n nem az orvosok atlageletkora a legalacsonyabb, statisztikakat kevers es ertelmezel butan, btw te sem gondolod, hogy a tescos zoldseg miatt volna igy. A statisztika amugy usa, es az ongyilkossagok miatt van. Pszichologus vagyok, professziok es szuicid hajlam osszefuggesebol irtam a diplomamunkam.
2014. jún. 2. 07:57
 23/28 anonim ***** válasza:

"A répák nekem nagyon gyanúsak. Nem vettétek észre, hogy szinte tök egyformák?"

Szerinted milyen vegyszertől lesz egyforma az alakjuk.

De a legviccesebb az, hogy aki egy megalapozott értelmes választ ír arra, hogy miért lesz a répa szép és nagyjából egyforma, azt lepontozzák a sárgaföldig. Azok, akinek a nagyrésze egy panel negyedik emeletén él és életében nem láttott még zöldségágyást sem. Ezt annyira szeretem. De ti tudjátok, higgyétek csak azt, hogy a vegyszertől lesz répa alakú a répa.

2014. jún. 2. 13:54
 24/28 Babeli Zurzavar ***** válasza:
Anyukak (Apukak?) ! most komolyan mondjatok, hogy a repa alakja es a paradicsom narancsos szine a magyarazat a Tesco-ellenessegetekre? en azt mertem hinni, hogy aki nalam tudatosabban csinalja annak vannak esszeru, tudomanyos magyarazatai arra, miert a biot es a nenit bacsit reszesitik elonyben a nagyaruhazival szemben. btw, a paradicsom ha otthon termeszted is van, hogy narancsos szinu, sot van kifejezetten narancsszin paradicsom is. Na osszessegeben ma sem lettem okosabb, csak demagogiakat olvastam (ujra)
2014. jún. 3. 07:49
 25/28 anonim ***** válasza:
Akkor nézném meg a sok tudatlan arcát, hogy ha a sárga paradicsomot vagy a teljesen egyforma répákat meglátná a néninél a piacon...kiülne az arcukra a teljes tanácstalanság, hogy a néni hogy termesztett egyforma répákat, pedig csak rendesen meg lett ásva előtte a föld, aztán a rögök szépen el lettek dolgozva. Nincs "répaegyenesítő" vegyszer, nem tudom, honnan találnak ki ekkora baromságot.
2014. jún. 3. 09:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Lidlbe spárba vettem eddig a bio cuccokat. Lassan viszont minden lesz a saját kertünkben. Én se adnám a tescos zöldségeket, de a piaci néni bácsi se különb. Attól még ők is permeteznek, műtrágyáznak, vagy a nagybaniról hozzák a zöldségeket.
2014. jún. 3. 20:25
 27/28 anonim ***** válasza:

Én vagyok a répás, aki gúny tárgya lett. Nem igazán csak azért gyanúsak azok a répák, mert egyformák..., hanem , mert nagyok, felfújtak és olyan mesterségesnek látszik az egész.

Igen, panelban lakom, valaki majdnem eltalálta 5. emeleten, de vidéki vagyok. Szüleim gazdálkodók voltak, de jelenleg csak egy nagyobb konyhakert van. Képzeljétek! Láttam már élőben igazi zöldségeket, sőt, veteményeztem és kapáltam is. Anyum hosszú évek óta csinálja, műveli a kertet (több évtizedes tapasztalata van) és nem ilyenek a répái. Azok tényleg bio répák és egyáltalán nem felfújtak, tök egyformák és hatalmasak.

Most komolyan elhiszitek, hogy a Tesco-s? auchan-os répákat meg egyáltalán a többi zöldséget egyáltalán semmi vegyszer nem érte? Röhejes.

A még röhejesebb az a kommentelő, aki megmagyarázta az éretlen paradicsomot! Akkor eredj és vedd meg azt, aztán egyed jó ízűen!!! Na sziasztok!

2014. jún. 4. 06:51
 28/28 anonim ***** válasza:
A sárga paradicsom és az éretlen paradicsom között még mindig óriási a különbség és a répa még mindig nem vegyszerektől lesz egyenes, de az "eredj" szó használatával nagyszerűen minősítetted önmagad és a több évtizedes tapasztalatodat is.
2014. jún. 4. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!