Anyukák ti honnan veszitek a zöldséget, gyümölcsöt amiből a babátoknak főztök?
"A répák nekem nagyon gyanúsak. Nem vettétek észre, hogy szinte tök egyformák?"
Szerinted milyen vegyszertől lesz egyforma az alakjuk.
De a legviccesebb az, hogy aki egy megalapozott értelmes választ ír arra, hogy miért lesz a répa szép és nagyjából egyforma, azt lepontozzák a sárgaföldig. Azok, akinek a nagyrésze egy panel negyedik emeletén él és életében nem láttott még zöldségágyást sem. Ezt annyira szeretem. De ti tudjátok, higgyétek csak azt, hogy a vegyszertől lesz répa alakú a répa.
Én vagyok a répás, aki gúny tárgya lett. Nem igazán csak azért gyanúsak azok a répák, mert egyformák..., hanem , mert nagyok, felfújtak és olyan mesterségesnek látszik az egész.
Igen, panelban lakom, valaki majdnem eltalálta 5. emeleten, de vidéki vagyok. Szüleim gazdálkodók voltak, de jelenleg csak egy nagyobb konyhakert van. Képzeljétek! Láttam már élőben igazi zöldségeket, sőt, veteményeztem és kapáltam is. Anyum hosszú évek óta csinálja, műveli a kertet (több évtizedes tapasztalata van) és nem ilyenek a répái. Azok tényleg bio répák és egyáltalán nem felfújtak, tök egyformák és hatalmasak.
Most komolyan elhiszitek, hogy a Tesco-s? auchan-os répákat meg egyáltalán a többi zöldséget egyáltalán semmi vegyszer nem érte? Röhejes.
A még röhejesebb az a kommentelő, aki megmagyarázta az éretlen paradicsomot! Akkor eredj és vedd meg azt, aztán egyed jó ízűen!!! Na sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!