Anyukák ti honnan veszitek a zöldséget, gyümölcsöt amiből a babátoknak főztök?
Bevallom, én legtöbbször bébiételben adom neki.
Ha főzök, főleg piacról vásárolok, akkor azt kapja ő is, de sűrűbb az üveges variáció.
Utolsó azt is elhiszi, hogy tartósítószer nélkül elvan a répa püré a polcon hónapokig? Szóval igen van.
Őstermelőkről meg annyit, hogyha azok állandóan a piacon vannak mikkor termelnek annyit, hogy minden nap dúskál a polcuk?
Ne mar...
A purek hokezelessel vannak tartositva de!
Van koztetek, aki elhiszi, hogya bebietel gyartok megengedhetik maguknak a biotermelest...? Ugyan mar.. es ha van egy szarabb ev, akkor nezik, ahogy rohad a szilva a fan, es hummognek, hogy, no nem gond, majd lesz gyumi jovore, addig nem gyartunk. Persze.
Aposom agrarmernok, remek sztorikkal termeloi piacokrol es biotermelesrol.
A ferjem pedig orvos, mint en, es egy percet sem aggodtunk, amiko kosarba tettuk a tescoban a banant vagy az almat.
Szuletesig kell burok a gyereknek, kesobb nem.
Bár nem ide tartozik, de sajnos az orvosok átlagéletkora a legalacsonyabb...
Szóval Tesco inkább nem. Szerencsére anyuméknak van hegyük, és a picurt ellátták gyümivel-zöldséggel, de lassan szoktatom őt a boltihoz is. Szerencsére van zöldséges ismerősöm, ő tuti nem tescó lediget árul.
Bár sajnos ha nem magunk termeltük, soha nem fogjuk megtudni, mivel permetezték, de muszáj venni és enni.
A babakaját rizskeményítővel és hőkezeléssel tartósítják, azért áll el hónapokig.
Én is vásárolok Tesco-ban, Auchan-ban, mert kénytelen vagyok olykor, de nem szívesen. Most Auhchan-ban pl 298 huf volt a paradicsom, de szinte még narancssárga sem volt, gondolom milyen íze lehetett, hát vegye meg, aki akarja..., mert én nem vettem.
A répák nekem nagyon gyanúsak. Nem vettétek észre, hogy szinte tök egyformák? Ha azokban nincs semmi vegyszer, hát akkor..., de ennek ellenére, ha nincs más én azt eszem, de a gyereknek inkább nem adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!