Nektek 3 hetesen hány ml tejet vagy tápszert evett a baba? és 1 ml tápszer 1 ml tejnek felel meg? Szeretném kombináltan etetni, nem tudom tápszerből mennyi kell a tej mellé, nem pedig helyette.
első lányom nem szopizott, egy ideig tudtam fejni, kórházban 3 naposan 90 milit evett
másdoik lányom most 5 hetes, pár naposan kórházban 130 milit evett üvegből, azóta szépen szoopik, így már nemtudom mennyit eszik egyszerre :)
nem szoptatsz? igény szerint volna legjobb
én egy ideig mértem, 3 hetesen csak 60-70 ml szopizott, utána hirtelen ugrott 100 mlre. anyatej könnyebben emêsztődik, a tápszer nehezebben ez igy igaz.
1ml tápszer 1ml tej
nem minden etetésnél egyformán éhes, és nem mindegyik baba eszik ugyanannyit
mikor korházban voltunk az én bab 50-60-at szopizott egy nála 5 nappal idősebb pedig 100-120 ml-t,
de szopizik, csak kezd zavarni, hogy stagnáltunk a 60 ml-nél. ezért akarnám pótolni. csak nem tudom mennyi tápszerrel.
nekem is úgy volt a kórházban, hogy első napokban 10 ml volt, utána 20, aztán 2. héten már 50, harmadik héten 60, és itt állunk és nem sokára már 4 hetes
5ös vagyok
ne adj neki tápot! ha van elég tejed akkor annyit eszik amennyi kell neki. esetleg próbáld többször mellre tenni kb 2 óránként, akkor lesz több tejcsi is, meg hátha többet eszik
mi is igy voltunk. amikor 6 hetes volt azt hittem elapad a tejem, közben pedig csak sokkal többet evett. többször szoptattam és lett tejem amennyi kellett. ha nem apad a tejed és ügyesen szopizik ne potold neki mert akkor szép lassan csak tápszeres lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!