Mitől lehet nyálkás a széklet?
Nálunk is hasonlóan kezdődött. Egy labor nem ártana, megnézni nincs-e valami gyulladás a szervezetében.
A mi lányunk colitises. Nála is nyálkás, zöld széklet volt, benne néha pár csepp vér. Ő is szépen nőtt, de sírós volt, sokat fájt a hasa.
Érdemes lenne felkeresnetek egy gasztroenterológust.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Gondoltam én is, hogy el kellene menni a gasztroenterológiára. De a mi orvosunk csak nagyon ritkán küldd oda babát, csak akkor ha nagyon nem gyarapszik. Ő magától a peptit és a pregomint se írta volna fel, ha én nem kérem. Annak idején a nagyobbik fiam 8 hónapig nagyon bukós volt, akkoriban még napi 3-4 laza széklete volt, de nem aggódott miatta, mindig csak az volt a válasz, hogy nagyon szépen gyarapszik (mondjuk ő tényleg egy "dödölle" volt:) )
Na viszont ma reggel végre normál széklete volt a kicsinek, bár zöldes volt kicsit (de az a tápszernél elvileg normális, eddig sárga volt neki, mint az anyatejes széklet), de szép homogén krémes állaga volt, tegnap még olyan volt mint a takony. És ma még bukni sem bukott, csak sima büfik jöttek. Vért sem láttam benne már legalább 2 napja. Lehet hogy a pregomin beválik nála, legalábbis remélem. Talán ha ettől most rendeződik a széklete, akkor elküldd minket gasztróra, úgy olcsóbb lenne a tápszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!