A tejkiütés terjed? A szájpenész visszajáró? A gombás popsi mitól van? 22 napos
A babámat minden elkapja :(
Nem értem az arcán a piros foltokat, pöttyöket. eleinte egy kevés volt, 4 nap múlva meg már ott tartunk az egész arcát beborítja, plusz a fejét, nyakát, tarkót, vállát, dekoltázsát, hasát..
a szájpenész csak addig nincs, amíg ecsetelem a szájpenész ellenivel. mégis hogy tisztítsam? eddig vízzel fültisztítóval töröltem körbe, erre jött a szájpenész.
a pelenkakiütést meg még meg is érteném. de doki jelezte, gomba, így canestennel kenem. elmúlt. és egyszer volt, hogy úgy tettem tisztába, hogy nem krémeztem be popsikenőccsel, meg csak törlőkendőztem (nem voltunk otthon)és már este ki is jött, de úgy néz ki, canestenre nem reagál egyelőre.
dokival csak jövőhétre van id.pontom, de amúgy sem tudok vele beszélni, mert mindig megríkatja a gyereket, így mindig azon vagyok, hogy menjünk már innen.
1. vagyok
Azt nem írtam, hogy a szájpenész visszajöhet simán! Amikor a kicsit kezeled, azokat a dolgokat, amiket a szájába vesz (cumi, játék, stb.) fertőtleníteni kell. Ha szopik, akkor a bimbódat is át kell törölni a rózsamézzel, mert téged is megfertőzhet.
de jó részletesen írtad :)
köszi
Rózsaméz, nem rózsavíz, szerintem véletlenül írta a válaszoló víznek. :) Egy szirupszerű folyadék. De jól tudtad, mert csak akkor kell használni, ha szájpenésze van. Alapból nem kell. Ha látod, hogy a szájában fehéres "valami" van, amit sima vizes gézzel nem tudsz letörölni, az valószínüleg a penész. De amúgy lehet fehéres a lepedéktől is.
1.,2. válaszoló
eddig vízzel tisztítottam és erre szájpenészes lett
vagy forralt vízzel kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!