Ez szájpenész? Kép lent.
Tegnap vettem észre úgy igazán. Este fürdés után letudtam törölni neki, de ma reggelre még csúnyább lett. Ha felnagyítjátok a képet jobban látszik. Az a baj hogy önszántamból nem merem kezelni neki, nem tudom hogy szájpenész-e. De az orvos csak holnapután rendel. Nem lesz komolyabb baj ha addig várok? Vagy kezeljem szájpenésszel?
Szerintem az.
Az en nagyobb lanyomnnak olyan durva szajpenesz fertozese volt hogy a rozsamez mar nem is volt eleg, gyogyszerz kellett kapjon. Meg a punijan is kijott...
Az orvos mondta hogy a punijan levo "sebek" attol vannak nem magamtol talaltam ki. Meg mielott valaki hulyenek nezne....
Amugy ha rozsamezzel evesek utan mindig kitorlod a szajat nagyobb az esely h hamar elmulik. Sot kend be cicid ha szopik vagy a cumisuveget ha nem. Cumit sterilizalni mert visszaszedi.
Rozsamezzel kenheted doki nelkul is. Semmi baja nem lesz.
2. Vagyok, azt elfelejtettem hogy a kislanyomnak bizony ott elol is volt sot a szajan ket oldalt es a szajpadlasan is;((((
Borzaszto volt:((( nagyon nehezen masztunk ki belole!;(
Es ha nincs kezelve bizony ez egy nagyon fajdalmas dolog:((((
De ne aggodj.kenegesd.artani nem fogsz a kicsinek!;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!