Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem tud babám este...

Miért nem tud babám este elaludni?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon szépen fürdés után szopi , majd alvás kis dajkálás után volt, de pár napja nagyon nehezen alszik el. Sokat sír-látszólag ok nélkül, a cicivel csak játszik, kiköpi, ha elveszem, kéri de nem szopik. Ha elalszik és leteszem, pár perc mulva felébred, és nem alszik vissza. Ez megy 2 órán keresztül. Eddig szépen aludt, most mi lehet az oka, hogy nem alszik el?
2008. júl. 29. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egyszerűen nem álmos. Esetleg próbáld meg, hogy napközben kevesebbet aludjon, vagy altasd később, hátha..
2008. júl. 29. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon álmos, dörzsöli a résnyire szűkűlt szemét és kézben elalszik fél prc alatt...

Napközben meg szinte semmit nem alszik...

2008. júl. 29. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia nem vagy egyedül,nekem napközben csinálja ezt.Reggel 5-6 orakor felébred,és este 9-ig max öszzevéve 1-2 órát alszik.Napközben sokszor annyirra álmos hogy már a fárotságtól sír.Este is pár napja nagyon nehezen alszik el.Már a kezemben sem akkar elaludni,van ugy hogy a kocsiban is ringatom 30percet mirre sikerül egy kicsit elaludnia.Én szerintem lehet jön valami időváltozás,vagy már nem is tudok mirre gondolni.Hány hetes a babád?Nekem ma 6 hetes.
2008. júl. 29. 22:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Vasárnap volt 6 hetes.

Tudom, erre nehéz mit mondani, de néha már annyira el vagyok keseredve...

Azért köszönöm az együttérző válaszokat:-) ARanyosak vagytok:-)

Kitartás mindenkinek!

2008. júl. 29. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia második válaszoló vagyok.Tudom milyen érzés,mert nekem is 4 napja nemalszik a kicsi,éjjel sem alszik valami jól.Nemtudom miért de egész éjjel fura hangokat ad ki olyan nyöszörgést,eddig ezt soha nem csinálta,és közben alszik.sokszor éjjelre is annyirra fáradt hogy már attól sír,de annyirra még levegőt is elfelejt venni,sajnos megkell olyankor paskolni a fenekét,mert talán nem is tudja mit csinál.Remélem hamarossan átmegy a babákon ez az időszak,és megint a régi lessz minden.
2008. júl. 29. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kézben elalszik mi a baj????
2008. júl. 30. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia az elöttem írónak csak annyit írnék.Nekem a kisfiam pici korrától kézben aludt,és bizony rászokott.Nem volt se éjjelem se nappalom.Éjjel úgy aludtunk hogy az ágyon ültem és a kicsi a kezemben,de ha megpróbáltam letenni már sírt is.3 hónapos korráig bírtam a napi nemalvásokat,csak a kicsire néztem neki legyen jó.Úgy kimerültem hogy egy nap a mentő vitt el,mert összeestem bevásárlás közben.1 hétig korház lett a vége.Nagy mértékben idegkimerülésem volt.Na ezt nem kívánom senkinek.Nekem is a második babám 6 hetes de ujra ezeket a hibákat nem követném el.Kicsk hamar hozzászoknak a jóhoz.Én csak akkor veszem fel ha nagyon sír.De kézben a legvégső hogy elaltatom.Szépen leteszem és beszélgetek neki vagy játszok vele.Ha nem megy jön a kocsi,ha abban sem marad akkor a kézben altatás.
2008. júl. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!