Szóval mi a 2-on lakunk és nincs erkély. És nem vettünk ilyen kukát.
Eleinte amikor volt napi 4-5 kaki, akkor külön kis fedeles kukát használtunk sima szemeteszsákkal és naponta levittük a szemetet, ahogy szoktuk, a másikkal. Semmiféle szag nem jött ki belőle egyébként.
Most már napi 1 kaki van, max 2, így már a többi szemét közé kerül a pelus és napi szinten visszük le.
Ha vki 4-5 naponta viszi le a szemetet, akkor vegyen speckó kukát és 6000-ért zsákot bele, de szerintem ha vki napi szinten viszi le a szemetet, akkor felesleges.
2014. máj. 27. 12:59
13/18 anonim válasza:
Hát jól le lettem pontozva, mert azt írtam, hogy veszünk.
4-en lakunk, erkélyünk nincs, lift nincs. A szemetes két társasházzal arébb van, és őszi babánk lesz.
Nem fogok naponta többször leszaladni a szaros pelenkával.
2014. máj. 27. 13:20
14/18 anonim válasza:
En nem értelek benneteket. Lehet azt mondani, hogy nincs, mert felesleges, de az azért túlzás, hogy nagyon drága... Brendonban hónapok óta akciósan 2300 Ft a kuka, es egy zsák, ha hatos csomagot veszel, az 1500ft-rá jön ki. Es ha valaki kicsit utánanéz tudja, hogy egy ilyen zsák akar hetekig is elég, mert folyamatosan csúszik ki belőle a zacskó es csak kétezer mikor urited es folytatódik tovább... Nekem 10 hetes a gyerekem es eddig két zsákot fogyasztottunk el, vagyis heti 300 Ft... Azért az nem a méregdrága kategória... Amúgy persze nem létszükséglet, de pl nekünk a gyerek szobában van az emeleten, lent pedig simán a kukába dobom, azt úgyis naponta visszük ki...
2014. máj. 27. 14:00
15/18 anonim válasza:
Átírta magát, nem kétezer, hanem elvagod...
2014. máj. 27. 14:02
16/18 anonim válasza:
Első vagyok. Én is drágállom picit a szemetest, de egy ilyen utántöltőt mi egy hónapig használunk és nem kell rohangálnom a kakis pelusokkal. Egyszer kiveszem a hosszú kígyót és leviszem, ennyi. Nekünk megéri, és tényleg nagyon kényelmes. Akinek nem telik rá, nem éri meg, nem tetszik, ne vegyen, ennyi. Nekünk ez belefér. Jó ötletnek tartom.
2014. máj. 27. 14:09
17/18 anonim válasza:
Emlékszem, kb. ez volt az első babacucc, amivel szemeztem. Aztán nem lett belőle semmi, mindig elmaradt, meg most még azt is kerülgessem kis lakásban...Vettem uzsonnás zacskót, abba mindig szépen belecsomagoltam a pelusokat, így mentek a háztartási szemetesbe. Én amúgy is mindegyiket összetekerem, és összezárom. A második gyereknél sem fogok ilyet venni. Nekem nem hiányzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!