Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenkakukát Ti használtatok?...

Pelenkakukát Ti használtatok? Megéri rá beruházni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 12:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Amikor babacuccokat vettünk, volt egy csomag, amihez ajándékba adtak egyet. Mi nem akartunk venni, de így elfogadtuk. Nagyon megszerettük. Kényelmes, szagmentes, jó nagyon. Drága bele a zsák, ez a hátránya.
2014. máj. 27. 12:20
 2/18 anonim ***** válasza:
68%

Nem! Eszembe sem jutott, de láttam üzletbe, hogy létezik ilyen, de jó ára van...... Szerintem ennyit tud egy sima mezei kuka amit amúgy is használtok. Én a kukánkba dobom a pelenkát, amibe minden mást dobok, nem használunk külön kukát pelenkára. Minden nap kidobom a szemetet, de van, hogy kaki után inkább ki is viszem ledobni a szemetet.

Abba amúgy külön zacsit is kell venni úgy tudom. De nem értek hozzá :) Nekünk semmi gondunk nincs azzal, hogy nem költöttünk ilyenre :) és bedobjuk a használt pelenkát a többi szemét közé :)

2014. máj. 27. 12:20
 3/18 anonim ***** válasza:
78%

Első babás vagyok. Én is sokat rágódtam rajta. Barátnőmnél nem rég voltunk babázni, neki volt ilyen pelenkakukája, azt mondta, nagyon megéri használni. Semmi szag nem volt.

Légzésfigyelőt akarunk venni a külön szoba miatt, és néhány cég ajándékba adja hozzá a kukát.

Szóval nekünk lesz.

2014. máj. 27. 12:21
 4/18 anonim ***** válasza:
62%
mi bababoltba vettünk sima lezárható kukát, teljesen megfelel a célnak, nem jön ki semmi szag, húgoméknak van, ő szidja nagyon pont a bele való zsák miatt, hogy nagyon drága és már megbánta..
2014. máj. 27. 12:23
 5/18 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen felesleges, pénzpocsékolás. Mi külön szemetes zsákba gyűjtjük a pelenkákat és max. másfél nap után kidobjuk, így nincs büdös. Mikor utoljára néztem, kb 3 éve, akkor volt 1 zsák 6000 Ft. És mit kapsz ezért, hogy egy műanyag tartályban 3-4 napig tárolhasd a kakis pelenkát....
2014. máj. 27. 12:26
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
Angelcare pelenkatartónk van, a légzésfigyelőhöz járt ajándékba, nagyon drága bele a zsák, de csak az fogja igazán a szagot! Ha csak a nagy dolgot rakod bele a pisiset pedig a sima kukába akkor megéri...
2014. máj. 27. 12:28
 7/18 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Még annyi, hogy barátnőmék a tesco-ba vettek bele zsákot, töredékébe kerül az eredeti, márkásnak. Ugyanolyan jól tartja a szagokat, csak sokkal olcsóbb.

2014. máj. 27. 12:30
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem felesleges.Én a sima kukába dobom,az is naponta megtelik és ürítjük.Simán a mosogató alatt van az edény,nem is csukható,de mivel a mosogató alja ugye szekrény,így az be van csukva.Felesleges egy olyan pelenkatartó szerintem.
2014. máj. 27. 12:36
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Van különn fedeles pelenkakukánk ez tökéletesen megfelel a célnak. Mivel teteje van a szagok se jönnek ki belőle. Eszembe nem jutott ilyen kukát venni.
2014. máj. 27. 12:36
 10/18 anonim ***** válasza:
71%

Attól függ, hol laksz. Családi házba, ahol kiszaladsz a használt pelussal, nem venném meg.

Panel 4-dik, ahol nincs lift, se erkély, oda igen.

2014. máj. 27. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!