SOS! Három és fél hónapos kislányom egyfolytában sír. Mit tegyek?
Tedd mellre, adj neki vízet (forraltat vagy bébivizet), pelenkázd át, majd utána öltöztesd át, biztos nagyon megizzadhatott már, lehet a ruciba szúrja valami, de a csak body kevés neki, az én lányom 18 hós, de body+felső vékony poló + pamut nadrág van rajta és be is takartam egy kis vékony takaróval.
Ha semmi nem segít, adj neki nurofent, az fél óra alatt segít.
Pocakfájás vagy puki. Tedd magadra, símogasd a pocakját, mozgasd a lábát, hátha jön puki.
Nurofent adtál neki?
Azt csak te tudod megállapítani. Ha hideg a nyakánál, fázik, ha izzadt, akkor melege van. Azért kellene átöltöztetni akár.
Miért hagyod sírni ennyi időt, miért nem akarsz neki adni fájdalomcsillapítót? Megnyugodna és te is
Gondolom a probléma azóta megoldódott, de azért leírom, nálunk hogy volt.
Volt egy időszak a lányom kb. ennyi idős korában. Minden este napirendi szinten ment az üvöltés, nem is evett, nem volt jó semmi neki. Amikor hagyta, ringattam kicsit, pihent így 10-15 percet, megette az esti tápszerét és bealudt. Volt, hogy ez nem sikerült. Ilyenkor simán betettem az ágyába, ott aludt vmennyit (maximum 1 órát), aztán éhes lett ugye, evett és folytatta tovább az alvást.
Szóval én is azt gondolom, amit az előző is írt, hogy szegény baba túlpörgött, a kis agya még nem tudja megfelelően kezelni a fáradtságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!