Van olyan anyuka, aki kifejezetten a rossz szülésélménye miatt döntött úgy, hogy mégse legyen még egy gyerek?
Nekem is ismerősöm volt így, hogy az első sima szülése nagyon rosszul sült el. Pontosan nem tudom mi történt, de majdnem belehalt, rögtön, ahogy megszületett a baba, azonnal altatták és műtötték, mert majdnem elvérzett. És még utána is kb 3x volt műtve a szülés következményeként. nem sokat beszélt róla, mert egy nagyon kemény csaj, és így lerendezi magába a dolgokat, hogy magába fojt mindent, de sokáig monda, hogy nem kell neki mégegy gyerek. Kb egy hónapja született meg a második gyereke, amit előre megbeszélt a dokijával, hogy a 38. héten megcsászározzák. Ugyhogy ezt jobban viselte.
A barátnőd és a férje esete nagyon durva. Nem ábrándult ki teljsen a barátnőd a férjéből ezután? Ő szeretne még gyereket? Mert ha szeretne, és csak a szüléstől fél, akkor szüljön császárral. Beszélje meg a dokijával. Az is rossz, de nem tart olyan sokáig, és inákbb a szülés után rosszabb. Ha erre felkészül lelkileg, akkor könnyebben veszi ezt a rosszat. :( Szegény csajszi- nem irigylem. :(
Én senkit se pontpoztam le, köszönöm a válaszokat.
Gondolom, hogy azért történt a lepontpozás, mert az após ne nézzen odalent-történet inkább hiszti kategória, mint valódi tragikus szülésélmény. De ha valaki emiatt nem akart szülni sokáig, akkor valószínűleg őt nagyon rosszul érintette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!