Milyen teát adjak 5.5 hósnak? Hogy készítsem? Naponta mennyit?
Figyelt kérdés
Mióta elkezdtem hozzátáplálni,elég kemény a széklete.Van minden nap,nem fáj a pocija de nagyon keményet kakil- mint a kő- és szeretnék segíteni neki valahogy.Napi 2* kap gyümit ill. főzit,egyébként anyatejet kap.
Semmi más folyadékot,teát vizet nam adok neki.
Mit tudnék tenni,h segítsek rajta?
2009. dec. 30. 11:15
1/3 anonim válasza:
Szia! Én ekkorának Hippes instant teát adtam neki, 1 dl vízhez 1 csapott teáskanálnyit. De simán forralt vizet is adhatsz neki.
Esetleg próbálj meg olyan gyümölcsöt adni ami jobban lágyítja a székletét, barack vagy szilva.
3/3 anonim válasza:
Én mecsek baby-t adok neki, minden ízesítés nélkül, az viszonylag jó a székletére a kamilla miatt. Bármit adsz neki, próbáld először ízesítés nélkül adni, ha úgy elfogadja, akkor legalább nem mindig az édes ízt keresi majd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!