Létezik normális cumisüveg?
3 hónapos a kislányom, 6 hetes korában kiderült, hogy májbeteg vagyok. Azonnal abba kellett hagynom a szoptatást, gyógyszert is kaptam ( ezt csak a kötekedők miatt ).
Eddig 3 féle cumisüveget használtunk, de egyik bénább mint a másik!
Tommee tippe: mikor a cumi részét helyezem vissza a cumigyűrűbe, állandóan átsiklik rajta, mert olyan puha maga a szilikon cumi. Ezenkívül olyan béna alakja van, hogy felső pereme alatt alig lehet normálisan tisztítani.
Avent: folyik, nem szeretem azt a karikát amit még illesztgetnem kell mielőtt rátekerem a cumigyűrűt.
Mam: macerás mindig szerelgetni, az aljában az a fehér betét sokszor elsárgul.
Szóval eddig 3-ből 3-mat utálok. Létezik olyan cumisüveg amik nem ilyen macerásak? Könnyű, egyszerűen használhatót keresek! Adnátok tippet?
Mi is Tommee tippe-t használunk, szerintem az egyik legjobb cumisüveg. Könnyű mosogatni, mert nagy a szája, belefér a kezem. Nekem is átcsúszik néha a szilikon műanyag gyűrűn, de egy kb 30-ból 1x.
Aventből is lehet olyat kapni, amihez nem kell külön az a karika. Ezt is használtuk. A fiam ezt a két fajtát fogadta el amikor picike volt.
Igazság szerint egyikkel sem komoly gondunk.
Szerintem is te vagy a macerás, nem az üvegek :))
Másfél éve MAM üvegeket használok, sose volt gondom vele, nagyon bevált és egyáltalán nem érzem macerásnak a tisztítását sem. Ráadásul a fehér betét sosem sárgult be, igaz, én minden használat után elmosom...
nekünk avent és mam cumisüvegünk van, mindkettővel teljesen meg vagyok elégedve, a mamot pofonegyszerű tisztítani is pont a szétszerelhetősége miatt...
nem tudom milyen aventes cumisüvegre gondolsz, nekünk avent natural van, 3 részből áll mindösszesen, lehetetlen rosszul használni. esetleg próbáld ki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!