Mostanság miért furcsa az ha egy 5 hós még csak szopik?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 11:35
2/6 anonim válasza:
Nem furcsa, de mindig vannak olyanok, akiknek minden furcsa, amit más másképp csinál. Ők a tökéletes anyukák, vagy azok, akik még nem szültek és neveltek gyereket.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sem furcsa. A lányom 4,5 hónapos, és csak így táplálom, és nagyon örülök neki! Majd kb. 1 hónap múlva jöhet a kóstolgatás.
4/6 Babeli Zurzavar válasza:
mert epp a korai hozzataplalas az ajanlas... 16 honap van a 2 gyerekem kozott, ezalatt a rovid ido alatt is feje tetejere allt minden:-) ne is foglalkoztasson a dolog!!!
5/6 anonim válasza:
Azért, mert egyfolytában változik a normálisnak elfogadott időszak, hogy mit mikor kell elkezdeni, abbahagyni, stb. Én legalábbis így látom. 3 gyerekem van, viszonylag nagy korkülönbségekkel (4 és 6 év), mindhármuknál más javasoltak, más időben. Mikor én tapasztalt anyukának gondolva magam a korábban megszokott módszer szerint csináltam valamit, rögtön megkaptam a többi anyukától, és a védőnőtől is, hogy az nem jó, mert még korai, vagy már késő. Így utólag visszagondolva azt hiszem, mindig az a jó, ami éppen megfelel a babának, elvégre nem vagyunk egyformák felnőttként sem, és picinek sem. Ha egy 5 hós szopizás mellett megfelelően fejlődik, miért ne? Ha ez nem elég, vagy már nincs elég tej, akkor pedig egyértelmű, hogy el kell kezdeni a hozzátáplálást.
6/6 anonim válasza:
Még senkitől nem hallottam , hogy ez furcs lenne és nekem sem furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!