Nagyon fáradt vagyok, néha úgy érzem, nem megy tovább?!
Párom reggel 8-8:30-kor elmegy, majd 0:00-0:30-ra ér haza. Heti 1,5 szabadnapja van, vagy annyi se:-(
Mindig egyedül vagyok.
Komolyan, ma mikor kelni kellett, úgy éreztem már elájulok. Komolyan remegett a lábam, kezem, szédültem.
Akiknek hasonlóan dolgozik a párjuk, hogy csinálják olyan ügyesen??
Mekkora a babád?
Sokszor éreztem én is ezt, nekem az első 9 hét volt nagyon kemény, de aztan lassan lassan kezdett egyre jobb lenni.
Mostanában kezdek újra kilenni (10 hónapos), mivel nagyon sokat hisztizik.
A barátnőm párja külföldön dolgozik, csak 7végén jön haza. Ha valami miatt nehéznek érzem a helyzetem, mindig rá gondolok, h ő egyedül meg bírja oldani, akkor.én is képes leszek rá! (neki is 10 hónapos most a babaja)
Egy ismerősömnek pedig beteg lett a férje (tartósan), úgyhogy az egy éves babaja mellett a férjét is kápolnai kell. Iszonyat nagy ereje van!
Szóval kitartást kívánok!!!! Próbáld meg kicsit mas szemszögből szemlélni a dolgokat és meglátod mégsem olyan szörnyű mint ahogy elsőnek Tűnik :-)
Köszönöm! Egy baba van, aki 8,5 hónapos.
Iszonyat nehéz. Úgy szeretnék pihenni, de egy gyerek nem egy on-offal működő játék.
A párom étteremben dolgozik. Van olyan, hogy 10 napig nincs semmi szabadnap.
Persze, hogy Ő is fáradt. De ez így nagyon rossz!:(
Valamit tényleg nagyon rosszul csinálsz, ha 1 gyerek mellett így kikészültél.
Nekem még a párom se él velem a kezdetektől, mégse borultam ki, sőt, sokszor mai napig unatkozok, pedig már majdnem 2 éves a gyerek.
Az egyedülálló anyák meg tudják oldani a gyerek+munka kombinációt, neked még ott a férjed is néha segítségnek, úgyhogy okod nem lehet panaszra.
Azért, mert vagy nincs gyereke, vagy a férje "normális" munkabeosztásban van , és ezt nem érzi át.
De gondolom, te is olyan tökéletes vagy, annyira szuper gyereked van, hogy mellette több szabadidőd van, mint gyerek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!