Árnyékban is be kell kenni naptejjel a babám?
Persze, hogy be kell! Az árnyékban is le lehet égni! Gyerekeknek való 50-est használj.
Egy vékony kis anyaggal, pelussal be is takarhatod.
Hogy lenne sok? Szerinted mit árthat neki a magas faktorszám?
Remélem, nem napoztatni, barnítani akarod.
Még egy felnőttnek is kell az 50-es, ha világos bőre van.
dehogy akarom napoztatni írtam is, hogy árnyékban leszünk. Csak az 50-est soknak érzem, pont azért mert nem megyünk napra!!!
A bioderma bevált Nektek???
Pont most vettem én is 4 hónaposomnak, a gyógyszertárban azt mondták, hogy 6 hónapos koráig csak ásványi naptejet használjak, a Bioderma Photoderm mineralt ajánlotta, szerintem pofátlanul drága, 6000 ft felett van, de megvettem, mert ő ért hozzá. (Végignézte nekem az összeset.)
Ha árnyékban sétálunk rövid ideig, vagy kicsit napon de nem a déli órákban, akkor én nem kenem be, de egész napi árnyékra, vagy déli órás napra mindenképp bekenném.
5-nek van igaza!
30-mál nagyobb számút nem érdemes venni mert az a fölöttiben sokkal több a vegyi anyag viszont nem véd jobban!Tehát a 30-as 93%-ban véd a napsugaraktól az 50-es meg 94,1%-ban viszont az a plusz 20 faktorszám miatt sokkal több benne a vegyi anyag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!