Délután a kertben leszek, persze 4-ig csak az árnyékban fogok lenni, utána fogok igazán napozni. Elég 1x bekenekednem naptejjel, vagy inkább többször? Ha többször, akkor milyen időközönként kenjem be magam?
Hófehér vagy? Igen? akkor kifekhetsz a napra de az egyik oldaladat max.20-30 percig tartsd a napon, tovább ne!
szerintem 4 óra után elég az alacsony faktorszm is, vagy az nélkül is, mert akkor már nem éget annyira. Szép barna színt lehet szerezni! Max. 30 perc!!!!
Különben még mindig jobb, ez a megoldás, mint akik hófehéren kimennek a strandra július közepén és szarrrá égnek!!!! Okosan csinálod, így 4 után barnulsz, és szép színed lesz...csak óvatosan!
1.válaszoló:Úgy látom Te sem tudod mi a célja ennek az oldalnak.Itt a kérdésre szokás válaszolni,nem pedig azt keresni a másikba,hogy mit rontott el...
2.-3.válaszoló:Köszönöm,most már mindegy.Kint voltam,mielőtt kimentem 10-es faktorszámú naptejjel kenekedtem be,ennyi.Nem égtem le meg semmi bajom nem lett!!Sőt nem is barnultam sokat,pedig ma is kint voltam kb. 1-1,5órát délelőtt(10-ig!!).
De majd még megyek ki,és barnulok.
Egyébként nem vagyok hófehér,szépen le tudok barnulni csak idő kell hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!