Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki altatja este a gyermekét,...

Ki altatja este a gyermekét, Apa, Anya, vagy Nagyszülő?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 20:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szia a kislányom 6 hónapos eddig csak nálam volt hajlandó elaludni de mióta az ünnep miatt apa szabin van Ő altat!Eleinte üvöltött nála de már simán elalszik nála is:)
2009. dec. 29. 20:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Anya!!!Apánál csak véletlen szokott bealudni.Nagyszülő?Miért?
2009. dec. 29. 20:47
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Saját magát altatja. Anya leteszi és alszik.
2009. dec. 29. 20:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Nálunk általában este senki. vacsorázik, és én teszem le az ágyba, magától elalszik de csak este. Persze van olyan este, amikor nem akar elaludni magától , akkor én szoktam álomba ringatni.
2009. dec. 29. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Anya dalol, picit ringatja, majd irány az ágy, ahol elaltatja magát a 3 hónaposom:)
2009. dec. 29. 21:21
 6/15 anonim ***** válasza:
ha apa itthon van akkor apát akarja, vele alszik el, ha apa nincs itthon akor anya latat, egyszer volt h nagymama volt itt vele és akkor vele is elaludt :)
2009. dec. 29. 21:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Apa etet, Anya énekel, szendvicspuszi , kiságy és magától alszik el
2009. dec. 29. 21:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Esti altatás:

ágyba betesz, cumisüveg pár slukk tápszer, majd eltolja az üveget befordul a fal felé és alszik. néha simizem a hátát, ha nem alszik el egyből

mindig én "altatom". sajnosm (még?) se énekelni, se mesélni nem lehet neki, mert attól nem elálmosodik, hanem beindul... :-(

2009. dec. 29. 21:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Anya altat, egész pontosan ül az ágy mellett amíg el nem altatja magát. Azért alakult ez így, mert apa az esetek nagy részében még nincs vagy már nincs itthon olyankor. Kb kétszer fordult elő 17 hónap alatt, hogy apa altatott mert anya "haldoklott" a migréntől.
2009. dec. 29. 21:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Hű,köszi a válaszokat!általában én altatom,de Apát is bevonom,és van amikor anyós is altat.
2009. dec. 29. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!