8-9-10 hónapos babával hova mentek nyaralni?
Esetleg tudnátok valami helyet a balaton környékén?
Vesztek neki fürdőruhát vagy csak a bugyi? Ill milyen úszóeszközt vesztek? :)
Bocsi a sok kérdésért.
Igaz az én lányom 1 éves, na meg nem is a Balaton..
Hajdúszoboszlóra megyünk 4 napra és úszópelust veszünk csak.
Vettünk neki korábban egy beülős úszógumit, de nem tudom, hogy belenőtt e már, mert elég kicsike.
Azért köszi.
Az is szép hely.
Szia.
Mi Siófokra megyünk.8 hónapos babával.
Nem vettem neki fürdőruhát,szerintem felesleges még csak fürdőpelust kap.Vettünk neki egy beülős uszógumit,nagyon szeret benne lenni. :)
Itt szállunk meg.
Szia :) Annó 7 hós lányunkkal Alsóörsre mentünk fürdeni, majd 8 hósan 4 napra kempingbe, lakókocsiba. Kapott cuki fürdőruhát,beleülős úszógumit ( ezzel 2 és fél évesen felborult a vízben:O ), úszópelenkát. Mást akkor még nem. Másfél évesen szintén ez volt, az " igazi" úszóeszközöket mostanában szerezzük be :D 3és fél éves a lányom. Tavaly kapott úszódeszkát, felfújható krokodilt, karúszót, és úszómellényt... Idén tervben van neki a bikini ( ha leszokik a pelenkáról), csónak, szörfdeszka, vízipisztoly :D
Ja, és érdemes megnézni, milyent veszel, elég nagy a különbség szinte minden terméknél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!