Ilyen időben mit adtok rá az 1 hónapos babátokra ha mentek ki?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 09:38
1/10 anonim válasza:
Hosszú vagy rövid ujjú kombidressz, plüss rugdalózó, kiskabát, sapka, egy vékonyabb takaró.
2/10 anonim válasza:
hosszujju body, plüss rugdalozo, kis sapka, vékonyabb kis takaro
3/10 anonim válasza:
En ma vittem ot orvoshoz. Rovid ujju body volt rajta es felette egy vekonyabb hosszu ujju rugdalozo, vekony sapka, vekony takaro. Es a gyerekorvos kozolte velem, hogy total be van izzadva a gyerek, ne oltoztessem be ennyire. Hat szerintem azert ennyi kell ra. Meg kabat sem volt rajta.
4/10 anonim válasza:
Jesszusom. Ezek a babák megsülnek!!
Vegyetek ti fel ilyen időben hosszú felsőt plusz egy pulóvert, harisnyát és farmert, meg egy sapkát!!
Kérdező:
Bőven elég egy hosszú body, sima rugi, harisnya. Meg egy ultrabékony kis sapka.
Vagy harisnya nem kell a rugi alá, de egy vékony takaró alábára.
HAHÓ! Nyár van!!!! 26-28 fok a napon!!!
5/10 anonim válasza:
Egy felnőtt öltözéke nem feltétlen ugyanaz, mint egy 1 hónaposé.
Most még nagyon csalóka az idő. Túl sem, de alul sem szabad öltöztetni.
Én felnőttként pl. ma is hosszú ujjúban vagyok, de látom, hogy sokan rövidben. Én fázós vagyok.
6/10 anonim válasza:
Igen, de a babát sem kell túlöltöztetni.
Azert túlzás az, amiket írtak.
7/10 anonim válasza:
Első vagyok, mindhárom gyereknél így csináltam, nem volt gond. Van nyári, téli születésű is.
8/10 anonim válasza:
Az én fiam 9 hónapos. Tegnapi sétánál (délután 2-4 között) farmernaci, hosszú ujjú body, felette egy rövid ujjú póló, zokni, bőrtalpú "zoknimamusz", nap ellen pedig egy kis nyári lenvászon kalap volt rajta. Amikor elaludt és nem a napon voltunk, akkor tettem rá egy vékony plédet.
9/10 anonim válasza:
tavaly ilyenkor 3 hetesen én rövid body,rugiba vittem sétálni,meg kis vékony sapi.megfő szegény gyerek.értem én hogy féltés van de azért túlfélteni sem kell
10/10 anonim válasza:
nekem annó a csecsemősök mondták és a gyerekdoki, hogy ha nekünk melegünk van akkor a babának is! De ezt nem úgy kell érteni, hogy egy szál body-ba vagy egy pólóba kell kivinni a babát, hanem vékonyan és rétegesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!