Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen időben mit adtok rá az...

Ilyen időben mit adtok rá az 1 hónapos babátokra ha mentek ki?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Hosszú vagy rövid ujjú kombidressz, plüss rugdalózó, kiskabát, sapka, egy vékonyabb takaró.
2014. máj. 20. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
hosszujju body, plüss rugdalozo, kis sapka, vékonyabb kis takaro
2014. máj. 20. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
En ma vittem ot orvoshoz. Rovid ujju body volt rajta es felette egy vekonyabb hosszu ujju rugdalozo, vekony sapka, vekony takaro. Es a gyerekorvos kozolte velem, hogy total be van izzadva a gyerek, ne oltoztessem be ennyire. Hat szerintem azert ennyi kell ra. Meg kabat sem volt rajta.
2014. máj. 20. 10:32
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Jesszusom. Ezek a babák megsülnek!!

Vegyetek ti fel ilyen időben hosszú felsőt plusz egy pulóvert, harisnyát és farmert, meg egy sapkát!!

Kérdező:

Bőven elég egy hosszú body, sima rugi, harisnya. Meg egy ultrabékony kis sapka.

Vagy harisnya nem kell a rugi alá, de egy vékony takaró alábára.

HAHÓ! Nyár van!!!! 26-28 fok a napon!!!

2014. máj. 20. 10:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy felnőtt öltözéke nem feltétlen ugyanaz, mint egy 1 hónaposé.

Most még nagyon csalóka az idő. Túl sem, de alul sem szabad öltöztetni.

Én felnőttként pl. ma is hosszú ujjúban vagyok, de látom, hogy sokan rövidben. Én fázós vagyok.

2014. máj. 20. 10:50
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

Igen, de a babát sem kell túlöltöztetni.

Azert túlzás az, amiket írtak.

2014. máj. 20. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, mindhárom gyereknél így csináltam, nem volt gond. Van nyári, téli születésű is.
2014. máj. 20. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 9 hónapos. Tegnapi sétánál (délután 2-4 között) farmernaci, hosszú ujjú body, felette egy rövid ujjú póló, zokni, bőrtalpú "zoknimamusz", nap ellen pedig egy kis nyári lenvászon kalap volt rajta. Amikor elaludt és nem a napon voltunk, akkor tettem rá egy vékony plédet.
2014. máj. 20. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
tavaly ilyenkor 3 hetesen én rövid body,rugiba vittem sétálni,meg kis vékony sapi.megfő szegény gyerek.értem én hogy féltés van de azért túlfélteni sem kell
2014. máj. 20. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem annó a csecsemősök mondták és a gyerekdoki, hogy ha nekünk melegünk van akkor a babának is! De ezt nem úgy kell érteni, hogy egy szál body-ba vagy egy pólóba kell kivinni a babát, hanem vékonyan és rétegesen
2014. máj. 20. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!