Mikor fog elindulni, ha már ezeket csinálja?
Babám már nagyon ügyesen sétál a bútorok mellett megkapaszkodva, és pár napja már többször olyat is csinál, hogy elenged mindent, azaz nem kapaszkodik, és úgy áll. Nem tud még sokáig, ilyenkor kb 3 másodpercig áll egyedül, utána lehuppan a popójára. Tegnap viszont 5másodpercig is állt egyedül.
Ha már így próbálkozik, kb mennyi idő még míg elindul? Másik kérdésem, a kora számít ha már ezeket csinálja? Úgy értem, ha egy 12 hós baba csinálja ezt, akkor 1-2 hét alatt elindulhat, ha meg még közel sincs 1 éves ugyanezeket csinálva, akkor meg még több hónap is lehet? Remélem érthető. Köszönöm
Nekem mindkét gyerekem 3-4 nap múlva elindult önállóan, egyik 11, másik 10 hónaposan, de ez azért lehet változó. Mindenesetre nagyon hamar el fog indulni.
A nagy fiamat a mobil telefonok érdekelték és úgy indult el, hogy apuka mobil telefont tartott elé, amit mindenképpen meg akart nézni, 3 lépést kellett tennie, hogy elérje, sztem megfeledkezett magáról és simán odament a telcsiért. Utána már ment minden magától.
Az en fiam is ezt csinalta 9,5 honaposan, de csak 11 honaposan indult el onalloan,akkor viszont esesek nelkul,stabilan.A 1,5 honap alatt sokszor megtett 5-6 lepest is,de amikor eszrevette,hogy eltavolodott a kapaszkodotol egyszeruen leult.
11 honaposan amikor ugy dontott,hogy valoban elindul elso alkalommal 30 percet jarkalt eses,vagy leules nelkul folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!