Létezik autósülés 0-25 kg-ig? Vagy milyet érdemes venni, amit fektetni is lehet, és sokáig lehet használni?
Pl: [link]
(Előző vagyok, a keresés előtt véletlenül küldtem el link nélkül a válaszomat - sorry)
www.aprosagokboltja.hu
www.babaszafari.hu stb.
itt nézd meg.Én az aprosagokboltjabol rendeltem az Espiro Optima ülést/0-25kg-ig/Nagyon jó,csak ajánlani tudom!
Létezik, de nekünk azt mondták az egyik bababoltban, hogy azok is csak 18 kg-ig jók.
Mi most vettük a Cora-ban ülést, azt hiszem Nania, dönthető, háttal beköthető, szép és jó, 8000-ért akciósan.
Muszáj, mert Manó kinőtte a hordozót és még nem ül rendesen, csak 6 hós.
Fektethető akkor kell szerintem, ha még nem ül a gyerek, vagy sokat utaztok és akkor kényelmesebb altatni benne.
utolsó voltam
utolsó vagyok
Ugyanez volt a gondom.
Most 6 hós a lányom, 8 kg felett, és rövid lett a hordozó.
Az ülést nem lehet rendesen dönteni, viszont mi ezt úgy oldottuk meg, hogy megemeltük az alját.
Egyedül a Brendonban láttam olyat 40e-ért, amit hanyatt lehet dönteni, de nyilván az is feljebb emelkedik, attól függően, hogy mennyire lejt hátrafelé az ülés ülőkéje.
Érted, mit akarok ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!