Felvágottal, virslivel mi a baj?
Danone joghurtot elvből nem veszek már régóta.. a lidl-ben lehet kapni gyerekeknek túrókrémet, azt szoktam neki adni a főétkezések után.
Tudom, hogy a virsli a legalja kaja, azért is nézegetem a jobb minőségűeket. Meg hát azért persze nem kap minden nap. De hébe-hóba, amikor mondjuk nincs sok időm főzni, egy virslis rántotta jól jön :)
Ha vannak még tanácsaid, hogy mit ne adjunk a gyereknek, kedves élelmiszermérnök-jelölt, oszd meg velünk, légyszi!
én feltétnek szoktam a virslit főzelékre.Nem sűrűn,de azért eszünk,néha nem árt:)
amúgy meg a spar saját márkás baromfi virslije 84%-os hústartamú és az ára se rossz!
A lidl és az aldi termékei a legjobb minőségűek Magyarországon :)
hát, igazából lehet túl sok minden lenne, én mivel még csak 21hetes vagyok, nem is raktam össze étrendet,csak az a biztos,hogy biztos nem adok semmi szrt neki, amit tudok, otthon állítok elő :)
de ilyen turhált felvágottakat meg virsliket tuti nee,ég a jó minőségűt sem, amit előttem megcsinálnak, na ,azt maximum! :D virsli helyett inkább kolbász, azt is meg lehet gyorsan csinálni! és ne lecsókolbász, hanem a sima!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!