Mennyi egy gyerek fenttartasa 1havonta?
Bőven elég. 4 hónapos a kislányom, mindenünk van, csak pelust és tápszert veszek neki, meg 1-2 rucit turiba, de azt felesleges, mert van az is. Ezt a pénzt ha még a várandósságod alatt is félre tudod tenni, akkor abból meg is tudjátok venni.
Azon ne gondolkodj, h mi van ha a párod kirúgják, ennyi erővel senki se szüljön gyereket, mert így akkor minden apukának áll a zászló...
Szüljél! Én nagyon sajnálom, h eddig vártam. Életem legjobb időszaka ez, és szinte a semmire, de mindenünk van. És a kislányom semmiben nem szenved hátrányt. Hidd el, rengeteg segítséget fogtok kapni...
Ha így állsz hozzá, inkább ne vállalj gyereket! Jobb lesz mindenkinek, főleg neki.
Ma semmi sem biztos. Lehet, hogy tegnap azt mondják, hogy innen mész nyugdíjba de holnap meg kirúgnak. És akkor mihez kezdtek? Ha nem tesztek félre semmit, mi történik, ha egyikőtök, vagy a baba hirtelen beteg lesz? Mentek az SZTK-ra és 8-9 hónap után talán már orvos is lát benneteket?
Ellene vagyok annak, hogy elkényeztessük a gyereket, meg mindig mindenből a drágát, márkásat vegyük meg neki, de kicsi korban nem etetném mindenféle teszkós olcsó tápszerrel. Csak olyannal, amiben se színezék, se tartósítószer se semmi oda nem való. Márpedig nézd meg, hogy a "jó" tápszerek nem 2-300 Ft-ok :(
(Mellesleg a helyesírásod katasztrófa!)
anyukam szuletesem ota tehen tejet adott nekem. ezzel nottem fel. es semmi bajom.. sot... aki vitaminokat szed az betegebb lesz. anyukam mondta. o mar tapasztalta.
anyukammal elunk, azert tudunk ennyit felre tenni, ugye bar nem is akarom egyedul hagyni mert eleg beteges. : / igy semmi esely hogy en egyedul hagyjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!