Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hagyjátok hason aludni...

Ti hagyjátok hason aludni babátokat?

Figyelt kérdés
Kislányom nagyon szeret hason aludni,Napközben szinte csak úgy alszik,de éjszaka soha nem alszik úgy.van egy két ismerősöm aki mondta ne hagyjam hogy úgy aludjon,mert a bölcső halál ilyenkor a leggyakoribb,de volt aki azt mondta nyugodtan hagyjam.Szerintetek?
2014. máj. 15. 09:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
újszülött korától hason alszik, természetesen légzésfigyelővel.
2014. máj. 15. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia, az én kislányom is hason alszik, nappal a babakocsiban, éjszaka a kiságyban, 4 hetes kora óta. A kórházban sajnos két napot volt az intenzíven inkubátorban, de már ott hasra tették a nővérkék.
2014. máj. 15. 17:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Mindket fiam hason alvo (8 unokatestveruk van es ok is, kivetel nelkul). A kisebbikem meg a babakocsiban is csak hason alszik (ha haton rakom le, akkor max 20 percet alszik es folyamatosan tolni kell a kocsit, hason 2 orat is siman, tologatas nelkul). Legzesfigyelonk van. Amugy mindket gyerekemnel ugy kezdtem, hogy minden pozban altattam (haton, oldalt, hason is), de mindketto csak hason aludt jol, igy a tobbi szepen kikopott a repertoarbol. A nagy (2,5 eves) csak amikor be van dugulva az orra, akkor alszik oldalt vagy haton.
2014. máj. 15. 18:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom sok babuci szeret a hasán aludni. :)
2014. máj. 15. 18:50
 15/16 anonim ***** válasza:
A fiam születése óta hason alszik. Nekünk a gyerekorvos ajánlotta, a lábai miatt indokolt volt. Azóta úgy hozzászokott hogy csak hason hajlandó aludni, nagyon ritkán az oldalán. Másfél éves. Én anno nem is mertem a hátán altatni mert ha bukik akkor belefullad. Viszont kókuszmatracunk van a kezdetektől, amibe ha belefúrja az orrát, akkor is kap levegőt.
2014. máj. 15. 19:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én kislányom születésétől fogva hason aludt az első hónapokban. Mivel refluxos volt, azt mondták a kórházban, hogy mindenképp így altassam, mert ha így büfizik is álmában, ki tud folyni a tej, nem nyelheti félre.

Kb. 4 hónapos korától kezdte el a háton alvást preferálni, de nem tartott sokáig, kb 5 hós kora óta mindenhogy alszik, kb 1-1,5 óránként fordul egyet, szóval háton, hason, oldalt, mindenhogy alszik. Sőt, találtam már rá ülve aludva is az ágyában..:D

2014. máj. 15. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!