Ti hagyjátok hason aludni babátokat?
Figyelt kérdés
Kislányom nagyon szeret hason aludni,Napközben szinte csak úgy alszik,de éjszaka soha nem alszik úgy.van egy két ismerősöm aki mondta ne hagyjam hogy úgy aludjon,mert a bölcső halál ilyenkor a leggyakoribb,de volt aki azt mondta nyugodtan hagyjam.Szerintetek?2014. máj. 15. 09:07
11/16 anonim válasza:
újszülött korától hason alszik, természetesen légzésfigyelővel.
12/16 anonim válasza:
Szia, az én kislányom is hason alszik, nappal a babakocsiban, éjszaka a kiságyban, 4 hetes kora óta. A kórházban sajnos két napot volt az intenzíven inkubátorban, de már ott hasra tették a nővérkék.
13/16 anonim válasza:
Mindket fiam hason alvo (8 unokatestveruk van es ok is, kivetel nelkul). A kisebbikem meg a babakocsiban is csak hason alszik (ha haton rakom le, akkor max 20 percet alszik es folyamatosan tolni kell a kocsit, hason 2 orat is siman, tologatas nelkul). Legzesfigyelonk van. Amugy mindket gyerekemnel ugy kezdtem, hogy minden pozban altattam (haton, oldalt, hason is), de mindketto csak hason aludt jol, igy a tobbi szepen kikopott a repertoarbol. A nagy (2,5 eves) csak amikor be van dugulva az orra, akkor alszik oldalt vagy haton.
14/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom sok babuci szeret a hasán aludni. :)
2014. máj. 15. 18:50
15/16 anonim válasza:
A fiam születése óta hason alszik. Nekünk a gyerekorvos ajánlotta, a lábai miatt indokolt volt. Azóta úgy hozzászokott hogy csak hason hajlandó aludni, nagyon ritkán az oldalán. Másfél éves. Én anno nem is mertem a hátán altatni mert ha bukik akkor belefullad. Viszont kókuszmatracunk van a kezdetektől, amibe ha belefúrja az orrát, akkor is kap levegőt.
16/16 anonim válasza:
Az én kislányom születésétől fogva hason aludt az első hónapokban. Mivel refluxos volt, azt mondták a kórházban, hogy mindenképp így altassam, mert ha így büfizik is álmában, ki tud folyni a tej, nem nyelheti félre.
Kb. 4 hónapos korától kezdte el a háton alvást preferálni, de nem tartott sokáig, kb 5 hós kora óta mindenhogy alszik, kb 1-1,5 óránként fordul egyet, szóval háton, hason, oldalt, mindenhogy alszik. Sőt, találtam már rá ülve aludva is az ágyában..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!