Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 6 hetes, és ha szoptatás...

Babám 6 hetes, és ha szoptatás után vállra veszem böfizni, dörzsöli az arcát a vállamba, és ezt teszi akkor is, ha hasra teszem. Miért?

Figyelt kérdés
Mit jelent ez? Nem alszik el, mint eddig mindig, csak dörzsöli az arcát a vállamba vagy a lepedőbe, de már vörös a fejecskéje. Nem tudom mit jelent, hogy mit akarhat, pár napja csinálja. Tapasztalt valaki ilyet?
2008. júl. 28. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a szeme viszket?A lányom akkor csinált ilyet.Ha piros vagy esetleg csipás vagy könnyezik törölgesd kamillával.Vagy nem éhes még és a cicit keresi?
2008. júl. 28. 21:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Most voltunk könnycsatorna átmosáson, azóta nem csipás a szeme, de lehet , hogy viszket, köszi, erre abszolut nem gondoltam. Megkérdem holnapután a doktornőtől.

Én is arra gondoltam, hogy cicit keres, de akkor veszem már fel, ha már csak játszik a cicivel, és nem eszik. Mindig ugye nem lehet cicin, egyszer abba kell hagyni...

Csak az érdekes az , hogy pár napja kezdte el ezt csinálni. Félelmetes, hogy napról napra változnak, és mindig kitalálnak valami újat, amit nem értek, hogy mit akar vele...Néha nagyon -nagyon tanácstalannak érzem magam:-(

2008. júl. 28. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!