Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaza van anyunak, hogy...

Igaza van anyunak, hogy rosszul neveltem nevelem a babámat?

Figyelt kérdés
Nagyon eleven a törpèm.Imàd pakolni.Igyekeztünk ugy elpakolni a pàrommal a lakàsba,hogy ne legyen gond,ha pakol.Pl.:Èjjelinken nincs semmi,viràgok a szekrènytetejèn,keràmiàk elpakolva,vagy feljebb rakva stb.Anyunàl mindenhol van valami.Kis keràmiàk erre arra,olvasôszemüveg,parfüm,viràg... mimden elöl,törpèmnek szemmagassàgàban.Ha ott vagyunk pillanatok alatt szètpakol mindent.Szinte minden mozdulatàra azt kell mondani,(bàr remènytelenül)nem szabad.Anyu szerint azèrt mert otthon mindent elpakoltam,ès nem tanitottam meg,hogy nem szabad.
2014. máj. 12. 20:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pedig ez a korszak erről szól, a pakolásról! biztos te ennyi idősen egy állatira jól nevelt gyerek voltál és beállítottak a sarokba és ott álltál egész nap mert különben halgattad volna hogy NEMSZABAD! :) Anyud elfelejtette milyen is ez. Cuki lehet a gyerkőcöd!
2014. máj. 13. 06:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem most ez egy ilyen időszak, kiváncsi, most fedezi fel a világot.

Én is sokmindent elpakoltam, hogy ne tegyen benne kárt, vagy a gyerekem ne tudjon valami olyat megenni, vagy valami kárt okozni magán vele (növények, törékeny dologok) Amúgy nekünk is mondták, hogy így nem tanulja meg hogy nem szabad lepakolni. De nem lehetek ott vele egyfolytában, így persze mondani könnyű.

Ha megyünk valahova és pakolni akar akkor rászólun, vagy mindjárt el is rakják, ha olyan lenne elöl.

Biztos te is ilyen voltál,csak anyukád már elfelejtette.

2014. máj. 13. 06:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy úgysem lehet mindent elpakolni, mert a fiókot szerkényt tuti kinyitja majd. A fiam úgy kipakolta a fiókot hogy aztán beleült végül. Én jót nevettem rajta, nagyon aranyos volt ahogy dolgozott :) de ezt kb 2-szer csinálta meg. Szóval nyugi még egy darabig ez lesz.
2014. máj. 13. 06:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi!Igen pakolja azokat is.Ami enyèm hozza oda nekem,mondja hogy tess.Ami meg apàè,azt meg neki viszi.Èdi!
2014. máj. 13. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Minden gyerek ilyen. 13 hónapos a kisfiam, 2 hónapja tud fixen járni, azóta még jobban pakol mindent. Itthon nálunk is minden feljebb van rakva vagy el van rakva. Anyu is sok minden mütyürét elpakolta már, épp múltkor jegyezte meg hogy milyen üres lett a nappalijuk mert mindent elpakolt, neki nagyrészt kovácsoltvas dolgai vannak, meg virágok itt-ott. Ő nem csinált ebből problémát.

Jól neveled. Én is rászólok ha valamit nem szabad, de nem várom el tőle hogy semmihez se nyúljon hozzá.

2014. máj. 13. 10:18
 16/18 anonim ***** válasza:

9es vagyok.

Ja hát az más hogy ilyenekre gondol. Gemkapocs meg ollo. Na azt azért nem kéne előlhagyni főleg ha őmondja h menjetek. Azthittem csak a ruhák edények ilyesmik miatt szolt. Mondjuk miota barátnőmék idejárnak a kicsivel a késeket feljebb raktuk állandora stb. Ennyit bárki megtehet akihez sűrűn jár kisgyerek mert ezezzel jár. Amugyis a kicsik azzal szeretnek játszani amit a mi kezünkbe látnak. Jóhogy pakolnak. És elég egy pillanat h baj legyen. Ha meg semmit se szabad akkor meg nem fog szeretni odajárni.

Ugyh nem te rontod el neaggodj.

2014. máj. 13. 23:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi!Màr egy csomószor mondtam neki,hogy pakoljon el ezt azt.De nem hogy el pakolnà,hanem inkàbb mèg újabb dolgokat is talàlok,ha megyünk hozzà.DE ö azt mondja nem kell elpakolni,mert tudnia kène,hogy nem szabad bàntani.DE amugy szereti a manót.Múlt nap kèsön èrt haza anyu,mi elöbb ott voltunk,mert nem tudott szolni,hogy kèsik.Ugy volt hogy turostèsztàt csinàl.Gondoltam amig hazaèr megcsinàlom èn.Rà rà nèztem a manóra közben,h mimden ok-e,de nem pakoltam utàna.Hàt had me mondjam,mire anyu hazaèrt mi minden volt màshelyen. :) Remèlem vette a cèlzàst ès mire megyünk legközelebb màshogy lesz.
2014. máj. 13. 23:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Abban szerintem nincs semmi elitélni vagy megszolnivalo ha elpakolnak máshova. Unokaöcsém berakott mindent a hűtőbe mrg kipakolta a lábosokat és beült a helyére. Cuki volt. És meglepő hogy a mobil a hűtőben csörgött nyáltol tocsogva... De igy jár az aki elől hagyja a dolgait.

Anyukád is visszasirja még ezt a korszakát az unokának. ha nem veszi a lapot akkor mindig keresgélhet a saját házában...igy járt.

9es

2014. máj. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!