Igaza van anyunak, hogy rosszul neveltem nevelem a babámat?
Szerintem most ez egy ilyen időszak, kiváncsi, most fedezi fel a világot.
Én is sokmindent elpakoltam, hogy ne tegyen benne kárt, vagy a gyerekem ne tudjon valami olyat megenni, vagy valami kárt okozni magán vele (növények, törékeny dologok) Amúgy nekünk is mondták, hogy így nem tanulja meg hogy nem szabad lepakolni. De nem lehetek ott vele egyfolytában, így persze mondani könnyű.
Ha megyünk valahova és pakolni akar akkor rászólun, vagy mindjárt el is rakják, ha olyan lenne elöl.
Biztos te is ilyen voltál,csak anyukád már elfelejtette.
Minden gyerek ilyen. 13 hónapos a kisfiam, 2 hónapja tud fixen járni, azóta még jobban pakol mindent. Itthon nálunk is minden feljebb van rakva vagy el van rakva. Anyu is sok minden mütyürét elpakolta már, épp múltkor jegyezte meg hogy milyen üres lett a nappalijuk mert mindent elpakolt, neki nagyrészt kovácsoltvas dolgai vannak, meg virágok itt-ott. Ő nem csinált ebből problémát.
Jól neveled. Én is rászólok ha valamit nem szabad, de nem várom el tőle hogy semmihez se nyúljon hozzá.
9es vagyok.
Ja hát az más hogy ilyenekre gondol. Gemkapocs meg ollo. Na azt azért nem kéne előlhagyni főleg ha őmondja h menjetek. Azthittem csak a ruhák edények ilyesmik miatt szolt. Mondjuk miota barátnőmék idejárnak a kicsivel a késeket feljebb raktuk állandora stb. Ennyit bárki megtehet akihez sűrűn jár kisgyerek mert ezezzel jár. Amugyis a kicsik azzal szeretnek játszani amit a mi kezünkbe látnak. Jóhogy pakolnak. És elég egy pillanat h baj legyen. Ha meg semmit se szabad akkor meg nem fog szeretni odajárni.
Ugyh nem te rontod el neaggodj.
Abban szerintem nincs semmi elitélni vagy megszolnivalo ha elpakolnak máshova. Unokaöcsém berakott mindent a hűtőbe mrg kipakolta a lábosokat és beült a helyére. Cuki volt. És meglepő hogy a mobil a hűtőben csörgött nyáltol tocsogva... De igy jár az aki elől hagyja a dolgait.
Anyukád is visszasirja még ezt a korszakát az unokának. ha nem veszi a lapot akkor mindig keresgélhet a saját házában...igy járt.
9es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!