Nektek ezek közül a nevek közül tetszik valamelyik?
Figyelt kérdés
Hella, Marina, Adria, Lelle, Málna, Madléna.
Nem feltétlenül adnám a lányomnak őket, maximum második névnek, de szépek hangzásra. Ti mit gondoltok?
2014. máj. 11. 11:16
1/11 anonim válasza:
Nem igazán tetszenek ezek a nevek, bár az Adria-t eléggé különlegesnek tartom. Abszolút kétnév ellenes vagyok!
2/11 anonim válasza:
Marina es az Adria egesz jok, ezeknek tetszik a legjobban a hangzasa. Kicsit furcsa nevek de nem ahok a nagyon extremek amiket manapsag olvasni szoktam. A tobbi se csunya de nalam ezek lennenek a favoritok. :-)
3/11 anonim válasza:
A Marina az tetszik,és határozottan 2 név ellenes vagyok mert én is csak kínlódok miatta állandóan.Soha nem fogok 2 nevet adni a gyerekemnek!
5/11 anonim válasza:
2.valaszolo vagyok. A ket nev ellen vagyok en is de ez nem volt kerdes ugyse, :-) es hidd el szenvedek en is tole. Pl Marina Adria vagyok na nekem nem a Marina a hasznalt nevem nem ehhez szoktattak hanem az Adriahoz de a Marina van elore irva. Persze hivatalosan mindenhol szerepelnie kelk es minden olyan helyen ahol nem ismernek az elso nevemen szolitanak. Maraha idegesito.
7/11 anonim válasza:
Nekem a Hella kivételével tetszenek.
8/11 anonim válasza:
Miert van az h ha megkerdezik vmirol a velemenyunket es ha az a maseval nem egyezik azert lepontoznak? Az ilyen embernek nincs agya komolyan.
9/11 anonim válasza:
Lelle
A Hella is elmegy
A többi nekem nem tetszik
10/11 anonim válasza:
Nekem a Lelle tetszik,a többi nem igazán. A hell angolul pokol,azt tuti nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!