Mikorra nö be a kutacsa? Fiam 17honapos és még mindig jol érezhetö neki. Mikor kezdjek aggodni emiatt? Nálatok hogy van?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 13:32
1/8 anonim válasza:
az orvos azt mondta, hogy az a normális, ha 1 másfél éve skora között nő be.
3/8 anonim válasza:
Az én kisfiamnak 19 hónaposan nőtt be!Eleve nagyobb volt a kutacsa születéskor.
4/8 anonim válasza:
16 hónapos a kislányom és elég nagy kutacsa van, én is néhe aggódok hogy mikor fog benőni.
5/8 anonim válasza:
Az én kislányom 16 hónapos. Még neki is van 1 hüvelyujjbegynyi kutacsa. A dokinő piszkál miatta, hogy adom-e neki a D-vitamint. Napi 2 cseppet kap... Egyébként másfél éves kor körül nő be általában. Az enyémnek is nagyon nagy volt születésekor, így nem csoda, hogy nég nem nőtt be. Az orvosunk meg új, így nem tudja mekkora volt eredetileg.
7/8 anonim válasza:
pont ma voltunk 1 éves kontrollon és ott mondták hogy benött a kutacsa a fiamnak, azt mondta a doki hogy ez így tökéletes,
kérdezz rá a dokitoknál, de biztos nincs baja a fiadnak
8/8 anonim válasza:
Az én fiam karáécsonykor volt 3 hós, és már szinte ki sem lehet tapintani a kutacsát. A védőnő meg sem találta. A doki azt mondta, hogy már majdnem benőtt.
Amúgy én is úgy tutom, hogy 1-1,5 között be szokott nőni. Az a normális.
Mondjuk a miénk születéskor is nagyon kicsi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!