Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszerbe tehetek mézet?

Tápszerbe tehetek mézet?

Figyelt kérdés
Nem issza meg a tápszert a babám, nem eszik semmit, kevés az anyatejem. Azt mondták hogy a tápszerbe tegyek mézet, de tudom, allergiát okozhat, vagy bátran tehetek bele? Tapasztalatokat várok!
2009. dec. 27. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád? 1 év alatt nem adnék neki mézet. Szerintem kitartás és megszokja, vagy próbálj neki ízesített tápszert adni, van banános is.
2009. dec. 27. 11:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
1 éves kor alatt nem szabad mézet adni! Sőt, sokan azt ajánlják, toljuk ki az időt másfél éves korra.
2009. dec. 27. 11:47
 3/12 anonim ***** válasza:
2. Nem tapasztalat, mivel nem szabad adni, nem próbáltam ki, mit okozna.. Olvass utána.
2009. dec. 27. 11:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kérj másik tápszert!
2009. dec. 27. 12:07
 5/12 anonim ***** válasza:

1 éves kor alatt semmiképpen ne adj mézet,fulladást okozhat, a többi bajról nem is beszélve...

Inkább cukrozzad ha már mindenképpen édesíteni szeretnéd, vagy keress másik tápszert. Mennyi idős a babád?

2009. dec. 27. 12:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Fulladást okozhat?

Erről még nem hallottam, elmondod, hogy mit tudsz erről?

Én a botulizmusról hallottam, amit később okozhat a méz, de hogy fulladást, ez most új info.

Egyébként itt utána olvashatsz, kedves kérdező a botulizmusnak, vagy írd be ezt a szót google-ba, és meglátod, hogy miért nem ajánlják a mézek egy éves kor alatt.

[link]

2009. dec. 27. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne adj mézet neki! Inkább válts tápszert, vannak édesebb izűek is.
2009. dec. 27. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Mézet nem szabad, mint ahogy sok tájékozott anyuka már leírta neki. Rengeteg féle tápszer létezik, akár gyümölcsös vagy vaníliás ízesítéssel. Azok édesek, próbáld ki. Nekem is pár megbontott tápszerem, tejpépem, amit nem eszik a babám, és szívesen adom oda a védőnőnek, hogy adja annak, akinek szüksége van rá.
2009. dec. 27. 13:13
 9/12 anonim ***** válasza:

" a virágpor meg az összetevők csúnyán allergizálhatnak. Akár fulladást is okozhatnak (a gége összeszűkűlése miatt).Szóval nem adható a piciknek 1 éves korig!"

Megkeresem a cikket amit olvastam és bemásolom,ha megtalálom, mert már több mint fél éve olvastam.

2009. dec. 27. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Itt olvastam:

[link]

2009. dec. 27. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!