Szerintetek túl kövér a kisbabám? Anyósom szerint túl kövér, viszont én egyáltalán nem látom annak.
2014. máj. 7. 17:55
11/21 anonim válasza:
azt kell megtanulni, h nem számít mit mond a szomszéd, a házmester, a gyerekes tesó, sógornő, barátnő, a gyerek apjának az anyja, a te anyukád. ők mind-mind hasonlítgatják valakivel. az számít, amit védőnő és a gyerekorvos mond. mert ő pl azt is megkérdezi, h mindehhez mennyit és hányszor eszik, nem csak ránéz és kijelenti, h a a boltos marika Marcikája sokkal inasabb volt ebben a korban :)
az én fiam kb uígy néz ki. nem kövér, de kétségkívül jó húsban van, ennyi. gondolom, nem erőlteted belé a kaját :)
12/21 anonim válasza:
13/21 anonim válasza:
De cuki.... :))))))) Nem kövér, picikét pufi de melyik kisbaba nem az??? Én mindig is azt kívántam hogy pufi babám legyen majd, így is lett, nem az apjára üt aki deszka vékony. :)
14/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem kövér, nagyon helyes kis pufók baba, dehát a babáknak ez a dolga!!:) Az én lányom jóval hurkásabb, mint a kicsid, de sosem jutott eszembe, hogy daginak gondoljam. Nyugodj meg, nincs semmi baj Bencuval (?), gyönyörű kisfiú :)
15/21 anonim válasza:
Nem kövér, pont jó husiban van. Sokkal cukibbak az ilyen babák, mint a soványak. :)
16/21 gabszem válasza:
az én kislányom 8 hosan már több mint 10 kg volt és nem volt kövér. az én anyósom is tud néha dolgokat kitalálbi csak hogy játszhassa az eszét...
17/21 anonim válasza:
Jajj istenem de édes egy kisbaba! :-) amúgy egyátalán nem kövér.
18/21 anonim válasza:
Irto cuki baba. Nem kövér. Pont jó es édes a pofija. :)
20/21 anonim válasza:
Egy 8hós 8kilóval nem kövér,ellenben 10kiló felett már igen.Ha csak nincs hozzá 80centi,ami azért ritka.Én lányom bőven húsi,de 1évesen volt 10kiló felett.És ehhez volt 82centi és elég húsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!