Melyik pelenkát ajánlod és az milyen árban van?
Figyelt kérdés
4es méretü, gumis derekú pelenkát keresek. Melyik vált be neked, és milyen árban van? Köszönöm.2014. máj. 5. 14:14
1/8 anonim válasza:
Aldis és pennys pelenka nagyon jó. Egy csomag 2400 ft, ha jól emlékszem.
3/8 anonim válasza:
Penny-s Baby Time 2399ft. Kisfiam ezt használja, nagyon jó!!
4/8 anonim válasza:
Dm-es 4-es méret 4599, de 25%-os kuponnal veszem,így csak 3500 ft.Ja és 84 db-os.
de e mellett aldi,lidl pelusai tényleg nagyon jók!
50 db 2400 ft
5/8 anonim válasza:
LIDL, penny, szuper 2400ft azt hiszem, én erre váltottam, már a 3-masnál, árban minőségben szuper.
Ami jó az még a dada pelenka, bár itt van,hogy egy egy darab hibás.
6/8 anonim válasza:
A Lidl Tojours nagyon jó. Eléggé rugalmas. Van egy másik fajta is a Lidlben, de azt még nem mertem kipróbálni.
8/8 anonim válasza:
Nekünk a Libero és a Babylove (dm-es) vált be ebben a méretben, de mivel kuponokkal vásárolok, így csak körülbelüli árat tudok. Libero 88 db-os 5800 Ft, babylove 84 db-os négyezervalamennyi, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!