3 hónapos a babám. Pampers pelenkát használok. Mi a véleményetek a Rossmann üzletekben kapható babydream pelenkáról. Van olyan jó mint a pampers? 3 hónapos babának mennyi fogy el naponta belőle.
2 eve szuletett az elso babam, sajnalom hogy csak 8 honap utan jottem ra hogy mennyire jo pelus a babydream..Azota csak azt hasznalom.
A most 5 hetes babamnak mar alapbol ezt vettem es nekem 100-szir jobban bevalt mint annak idejen a pampers v a libero, szoval en csak ajanlani tudom. Amikor akcios.bevasarolok belole, lehet sporolni ezzel a markaval.
Sajnos azt nem tudom megmondani mennyi fogy egy 3 honaposnak. De a 24 honaposomnak napi kb 5-6 max, a picinek pedig minden eves utan kell :) neki azert 8-10 is elmegy naponta.
Én Pamperst használok 4-est.
Sokszor vettem Rossmannos pelust és tényleg Jo a Pampers után a legjobb :)
Én is úgy vagyok vele, hogy sajnálom, hogy csak a gyerek 1 éves kora után mertem kísérletezni, addig Pamperst használtunk. Azóta Babydream pelenkát és imádom! Ha lesz majd kistesó, vele egyből ezzel kezdek majd! :)
Egyébként ugyanannyi fogyott belőle, mint a Pampersből. Bár van a Premium Dry fajtájú belőle, ami fehér zacsis, azzal egyel kevesebb! Az hihetetlen vékony és nagyon sokat felszív, csak azért nem azt veszem már, mert abból sajna nincsen 6-os méret és az 5-ös már szűkös :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!