11 hetes babám átfordult hasról-hátra. Mikorra várható így a kúszás?
24-én hasról hátra fordult, 25-én pedig már forgott oda-vissza. Nem gyors ez a tempó neki? Én eddig sem erőltettem semmit, hason nagyon keveset volt, mert eddig nem szerette. De most hogy felfedezte magán ezt a "tudományt", már oda-vissza forog, hogy gyakorolhassa.
Közben pedig a lábait húzza fel, majd tolja vissza,mintha kúszni szeretne. Nem korai ez még neki?
Szia!
Az en lanyom 5 hosan fordult hatrol hasra es 5 hosan fogott neki kuszni de hasrol hatra csak 6 hosan fordult. Nagyon ugyes a babad hogyha mar kuszni akar. Ha magatol csinalja akkor nem baj ez azt jelenti, hogy eleg fejlett az izomzata a kuszashos ugyhogy o hamarabb fejlodo tipus ne agodj.
Sziasztok! Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat! Akkor nem aggódok, és ezután sem erőtetek neki semmit.:)
Ma voltak anyukámék, nagyon el voltak ájulva tőle, hogy milyen erős kisfiam van. Megmutatta mit tud, aztán elaludt.:)
Majd megírom az első kúszását.
Boldog új évet nektek!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!