Van olyan, hogy egy baba később, azaz 6-9 hónap között kezdi el átaludni az éjszakát? Addig zűrözés van?
Akárhányszor olvasom el a kérdést, akkor is kielégítőnek tálalom az 1-es és a 6-os válaszát. És csak annyit tudok hozzá tenni, hogy igen, van ilyen.
Ui: milyen sokoldalú a magyar nyelv; zűrözés...
nem tartom az 1-es és 6-os választ kielégítőnek. Mert, azt kérdeztem, hogy 6-9 hónap között és nem pedig azt, hogy milyen későn.
ott van egy intervallum megadva, 6-9, ebbe mióta tartozik bele az, hogy 14 vagy 17 hónaposan kezdte el valaki átaludni az éjszakát?
és nem vagyok goromba, tök jó kedvem van. :)
nem vagyok kialvatlan sem, ez egy igen egyszerű kérdés volt.
a zűrözés szót én is a sógornőmtől vettem, ő használja, én meg átvettem Van még valami, amibe beleköthetnél? :)
tök elrontottátok a kérdésemet, így már senki sem fog nekem válaszolni
ja és lehet elismerem, hogy azért nem kellett volna megszólnom a 1-es és 6-os kérdezőt. Elfogadom tényleg, én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy 6-9 hónap között mi volt.
na de mindegy
sziasztok
Mindenki a kérdésedre válaszolt, csak de nem vagy képes megérteni a válaszokat.
Tudod, ha valaki nem tud olvasni, az nem a konyv hibaja.
na megyek, nem olvasom többet a kérdést, majd legközelebb máshogy teszem fel, ne vitatkozzunk itt feleslegesen
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!