Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben vigyem ki a 3 hónapos...

Miben vigyem ki a 3 hónapos babámat?

Figyelt kérdés
Mindig gondban vagyok az öltöztetéssel. Most jó idő van nagyon kb 22 fok, mibe öltöztessem a sétához? Takaró kell a kocsiba?
2014. máj. 1. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindig érvényes a plusz egy réteg szabály. Ha Te vékony nadrág-egy szál pólóban érzed kellemesnek az időt, akkor Rá is adj egy rugit meg egy nadrágot, rá meg egy vékony pulcsit, vékony sapkát, lábára vékony takarót. Vagy body, rugi, vékony sapka, vékony takaró. Ha meg pl. pólóban is meleged van, akkor takaró, sapka sem kell.
2014. máj. 1. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:
*bodyt meg nadrágot, nem rugit meg nadrágot
2014. máj. 1. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk ma kint melegebb volt, mint a házban, így ugyanabban vittem ki, mint amiben bent volt. Rugi+body Plusz egy vékony sapka. Meg egy kis pléd a babakocsiban, amikor elaludt.
2014. máj. 1. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Én body, nadrág, poló + zokni, sapka - így vittem ki ma.
2014. máj. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!