8 hónapos babám nem iszik, mit tegyek?
8,5 hónapos a babám. Tápszeres, és már sok mást is eszik, amiket egy 8 hónapos babának már szabad. A gond viszont az, hogy nem iszik. Kínáltam már vízzel és baba gyümölcsitallal is, kínáltam evés előtt, evés után, és két étkezés között is, de nem kell neki. És próbáltam már csőrös itatóból, cumisüvegből, és rendes pohárból is adni neki, de egyikből sem issza. Ha sima pohárból adom neki, akkor nyel 1-2 kortyot, de utána rögtön köhög tőle, szerintem csak pancsol vele. Mit tegyek még, hogy igyon is valamit a tápszeren kívül?
Köszönöm.
Én lányom már majdnem 19hónapos.Kb semmi nem vált be nála.Ha olyan napja van,megiszik 2,5decit vagy többet is,ha olyanja van,akkor meg még 100milit se.
Csőrös üveg,cumisüveg,pohár,kubu-s üveg,szívószál,teljesen mindegy.A csőröse és a szívószálasa is meg volt mindig töltve (szívószálasa azóta tönkrement már) és kiszolgálta magát,amikor akarta.Most a csőröse van megtölve és egy kubus üveg,elsőből önkiszolgál,másodikat meg nekem vágja ha inni akar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!